Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΓΚΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!




Τα χτυπημένα από την τύχη την άσπλαχνη παπαγαλάκια, εκεί στο καραδεξιό «antinews», κατέβασαν πλερέζα και βγάλανε καφέ με κονιάκ και παξιμάδι!
Είδανε και το «άτι» που ποντάρανε που τους βγήκε «μουλάρα» και πέσανε σε μαύρη συλλογή, καθότι όνειρο απατηλό η «προοπτική τετραετίας...»
Εγώ πάντως, μάγκες, γαλοπούλα δε σας βλέπω να τρώτε... Προοπτική εξαμηνίας και πολύ σας είναι! Μπορείτε, βέβαια, ανά πάσα στιγμή να την κάνετε γυριστή (παλιά μας τέχνη κόσκινο) και ν’ αγκαλιάσετε αυτόν που τώρα πετροβολάτε!

Είδανε, λοιπόν, οι μακαντάσηδες  και τα γκάλοπ, που φως φανάρι μοστράρουν τη Νουδούλα ξεμαλλιασμένη στην κατηφόρα τη μεγάλη, είδανε και τους  Βουβουζελοκουρέληδες να βουτάνε με το κεφάλι και πήρανε τη μεγάλη απόφαση να βγάλουνε τον άσσο από το μανίκι... Να πολεμήσουνε, λέει, τον «εχθρό του ευρώ» με όλα τα μέσα... Και βγάλανε όλο το δημοσιογραφικό τους εσώψυχο με αρθράκια του κώλου στο στυλ, «δε θα περάσεις ρε, από τη γειτονιά μου;», «εμείς τα λέγαμε», «το λόμπι της δραχμής», «θέλει να κάνει την Ελλάδα Αργεντινή ο Τσίπρας» και διάφορες άλλες μπιρμπιλωτές κοτσάνες που δεν τις μεσάσει ούτε χιονάτη κατσίκα!

Κρα κάνει από τέρμα Θεού που τα παίζουνε όλα για όλα, μπας και κρατήσουνε ζωντανό το πτώμα της ασυγχώρητης της δεξιάς...  Μπας, αλλά δυστυχώς για σας και ευτυχώς για μας, «δεν κλάνει ο πεθαμένος» που λέει κι ο Ελληνικός λαός, ο «μικρός» ο «Μέγας...»

Μάγκες, την πατήσατε που την πατήσατε, τον ήπιατε που τον ήπιατε, σεβαστείτε τουλάχιστον τον εαυτό σας και μην βγαίνετε μόνοι σας στη λοταρία...  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ (να μου επιτρεψεις να σε αποκαλώ με το καλλιτεχνικο σου όνομα), δεν ειναι για πανηγυρισμούς το γεγονός ότι κονταροχτυπιουνται για την πρώτη θέση δυο κόμματα που ..πλειοδοτουν στην εθνική μειοδοσια, το καθένα απο τη δική του σκοπιά!

Εάν δεν έχουμε άλλη λύση απο το αντικαταστησουμε τους δοσιλογους με τους απάτριδες - ελληνοφοβικούς, τότε είμαστε καταδικασμένοι!

Χρήστος Δημάρης είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ; Χάρρυ το antinews διαμαρτύρεται με τις αναρτήσεις του για τον φασισμό της Χρυσής Αυγής. Όταν όμως γράψεις ένα σχόλιο επικριτικό για τον Σαμαρά σου το σβήνουν! Την ίδια στιγμή επικρίνουν και με τις αναρτήσεις τους και με τα σχόλια τους τον Τσίπρα και δεν σε αφήνουν να γράψεις κάτι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοί είναι τελικά οι φασίστες; Η Χρυσή Αυγή; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Ή ο Σαμαράς και η παρέα του;

Ανώνυμος είπε...

Ο Α. Σαμαράς OYΣIAΣTIKA παραδέχθηκε: "EIMAΣTE ΣE πτωτική πορεία" !!! KAI TEZA KAI TEPMA !!!

Unknown είπε...

Φίλε Ανώνυμε
Η αριστερά έδωσε εξετάσεις πατριωτισμού και πήρε άριστα... Δεν ξέρω αν το ίδιο συνέβη και με την δεξιά.