Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΤΩΡΑ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .... ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ .... ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ .... ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ .... ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ... ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ... ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

αν ολοι οι βουλευτες της αντιπολιτευσης ειχαν (καρυδια) δεν θα ηταν μαζι στην ιδια βουλη (μπουρδελο) με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ της τρικοματικης ΧΟΥΝΤΑΣ αλλα θα τους βουταγαν απο τον σβερκο και θα τους εβγαζαν με κλωτσιες εξω στην πλατεια και θα τους παρεδιναν στον λαο.αλλα δυστυχως και οι 300 ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΛ και Συριζα φοβαμαι οτι μπορει να αποδειχθουν ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε με αυτήν την αισθητική που έχουν αναπτύξει εκεί στην χρυσή αυγή και εξηγούμαι,τα ξυρισμένα κεφάλια τα μαύρα στρατιωτικά ρούχα την στρατιωτική οργάνωση που παραπέμπει σε μαύρες εποχές της Ελλάδας,αλλά και τους ντενεκέδες που σέρνουν από τα πόδια τους .. με φιλοχιτκερικές δημοσιεύσεις στα περιοδικά τους, είναι απορίας άξιον πως τόσος κόσμος τους ψηφίζει... κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να γίνονται αποκρουστικοί. Φυσικά όλοι όσοι τους ψηφίζουν δεν είναι φασίστες και φιλοναζιστές,έχουν απαυδίσει από την πολύ δημοκρατία και απεγνωσμένα ψαχνουν να βρουν διέξοδο, από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη,πιστεύοντας πως εκδικούνται και τιμωρούν το πολιτικό σύστημα με την τρολιά της χρυσής αυγής. Δεν πρέπει να αποπαίρνουμε τους απελπισμένους δεν υπάρχει διέξοδος μέσα σε αυτόν τον στάβλο.

Ανώνυμος είπε...

Να και ίσως μια καλή ιδέα για αναδημοσίευση ...
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_292.html