Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...ΕΛΛΑΔΑ






ΕΛΛΑΔΑ.. ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ.....


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Βασιλη !Επιτελους σε απολαυσαμε ..!Πανελλαδικα !http://www.dailymotion.com/video/x10iibv_%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%85-%CE%BA%CE%BB%CF%85%CE%BD%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82_news?start=1#.UayNU9iIKPQ Ευχαριστουμε !

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΡΥ...ΕΤΣΙ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΕΤΣΙ..ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ευαίσθητος άνθρωπος και μεγάλη πολύ μεγάλη καρδιά .... πρόσεχε μόνον αυτούς που σου λένε πολλά μπράβο...ντρέπομαι για τον εαυτό μου γιατί δεν έρχω τόση μεγάλη καρδιά σαν την δική σου.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά σου ζητάω συγγνώμη ....

Γ.Π.Μ είπε...

Χάρρυ με μία λέξη.Σήμερα ήσουν συ-γκλο-νι-στι-κός!

Γ.Π.Μ είπε...

Χάρρυ με μία λέξη.Σήμερα ήσουν συ-γκλο-νι-στι-κός!

Ανώνυμος είπε...

το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι εμείς που έχουμε την σωματική δύναμη χρειαζόμαστε έναν μπροστάρη σαν και εσάς, γιατί δεν εμπιστευόμαστε κανέναν.Έναν αγνό Έλληνα που δεν θα στηρίζετε από καμιά ΜΚΟ. Με το αίμα μας και την βοήθεια του θεού να ξανά πάρουμε την πατρίδα μας στα χέρια μας και τα παιδιά μας να αποκτήσουν τα όνειρά τους πάλι .

Πέτρος Δ. είπε...

Συγχαρητήρια. Χείμαρρος και καταπέλτης!
(Μόνο... μικρότερο καλάθι και πολύ αυστηρότερη κριτική για τον Τσίπρα... αντί να ξεσηκώνει εδώ τον κόσμο, κάνει τον νταή στην Ισπανία... εδώ μούγγα στη στρούγκα Ά... και εκεί στην Αυγή είχαν κάτι άρθρα υπέρ της Ρεπούση - από κάτι σαν τους ΤατσοπουλοΘεοδωρίδηδες. Εύγε, παιδιά, γράφετε Ιστορία).

Ανώνυμος είπε...

Οι ταραχές στην Τουρκία δεν έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα του Ευρωπαϊκού νότου Χάρρυ.