Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...



Κώστα Καραμανλή, αποδεχόμενος την ξενόδουλη καταστροφική πολιτική ενός τυχάρπαστου πολιτικού απατεώνα που ηγείται της ΝΔ και της κυβέρνησης, γίνεσαι συνένοχος στο αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και συμβάλεις στην εξαχρείωση του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Η ευθύνη σου είναι μεγάλη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωπα, τι συμβουλή βλέπω ότι προτείνει ο ποιητής Χάρρυ στον κουρασμένο ο οποίος σε συνέντευξη του στη real news πέρυσι πριν από τις εκλογές είχε προτείνει συγκυβέρνηση Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ ακόμα και στην περίπτωση αυτοδυναμίας της Ν.Δ; Μήπως εννοείς να κάνει μια ανάλογη δήλωση τώρα και με το ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

O Kωστακης επρεπε να εχει παρει θεση εδω και χρονια. Ειδικα γι αυτον, δεν ειναι ποτε αργα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
Το θεωρω υποχρεωση του απεναντι στην οικογενεια του, στους θειους του και στην πατριδα που τον ταϊσε.

Ανώνυμος είπε...

Να πάρει θέση ?
Το να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια,
αν δεν είναι θέση, τότε τι είναι ?

Ανώνυμος είπε...

Εχει βάθος απύθμενο ο νους και ο λογισμός του ανθρώπου......, που να τον φτάσουμε!!! Ακόμη ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που πέρασε από την πολιτική ζωή της Ελλάδας σαν να περνούσε από παράσταση επιθεώρησης?

Κωνσταντινος είπε...

Συμφωνώ με τη συνενοχή του Καραμανλή. Πιστεύω όμως οτι τουλάχιστον αυτός έκανε μια προσπάθεια για την Ελλάδα, οσο πενιχρή κι αν ήταν. Προσπάθησε να πάει κόντρα στην Αμερική με τον Αγωγο Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη, εξ'ου και η προσπάθεια να τον καθαρίσουν Μοσάντ και CIA μαζί, με τη γνωστη ιστορία της συμπλοκής τους με τη Ρώσικη FSB. Μετα τις αποπειρες δολοφονίας, χέστηκε και έκατσε στα αυγά του. Αυτο εγινε. Μικρός και δουλικός. Αν δεν είχε τα κοτσια, να μη γινόταν Πρωθυπουργός. Αυτη η θέση είναι βάρος όχι προνόμιο.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντίνε, έγινε ότι έγινε με τον Καραμανλή κι ακόμα τον αποκαλούν κουρασμένο, playstation κι όλα τα άλλα κοσμητικά της προπαγανδας της νεας πολιτικής και κοινωνικής τάξης πραγματων που ζούμε από το 2009. Αυτή είναι και η απάντηση σε αυτά που ισχυρίζεσαι. Προσωπικά, μετά την ψήφιση του μνημονίου, τον Καραμανλή δεν θέλω ούτε να τον δω. Όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι είναι ο πολιτικός με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος αυτήν την στιγμή. Μία του λέξη και γίνεται χαμός στην νδ.

Κωνσταντινος είπε...

Απλα να διασαφηνισω οτι οι ισχυρισμοι στο προηγουμενο σχόλιο δεν είναι δικοι μου αλλά του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαου Ορνεράκη και του αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεώργιος Κολιοκώστας. http://taxalia.blogspot.com/2013/03/blog-post_5923.html