Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ… ΠΩ, ΠΩ… ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!




Σταθάκης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) «Διαφωνώ να ανεβαίνουν οι τόνοι. Δεν νοµίζω ότι το εµφυλιοπολεµικό κλίµα είναι το καλύτερο αυτή τη στιγµή»
Σταθάκη, καλά θα κάνεις να κόψεις τις παπαριές και αν δε σου αρέσει το εµφυλιοπολεµικό κλίµα άντε σπιτάκι σου και ασχολήσου με το κέντημά σου που το άφησες στη μέση… Πόλεμος γίνεται ρε άχρηστε, δεν το έχεις καταλάβει ακόμη; Πόλεμος με νεκρούς και χιλιάδες ξεκληρισμένους…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χάρρυ,

Απορώ πως εξακολουθείς να στηρίζεις το ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταψήφιση από το Συνέδριο της πρότασης Λαφαζάνη για καταγγελία των μνημονίων...

ΙΚ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Χαρούλη, εμφύλιος στις τάξεις του "ανατρεπτικού", "ριζοσπαστικού", "αριστερού" "Μετώπου"; Μέτωπο κατά Σόϊμπλε στους δρόμους, όχι από τα έδρανα (αλλά πως να το κάνει αυτό ο αρχηγούλης σου, μετά το τετ - α - τετ στη Γερμανία), αυτό περιμέναμε από ανθρώπους σαν εσένα, που μας μεγάλωσες με τα έργα σου... Κρίμα, γιατί κάποιοι σε θεωρούσαμε ΠΑΤΡΙΩΤΗ. Κρίμα!

Τάσος Μπούτης είπε...

Ανώνυμε,δεν καταψηφίστηκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η καταγγελία του μνημονίου.Ψηφίστηκε ώς πρώτη ενέργεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ακύρωση του μνημονίου στη Βουλή μαζί με όλους του εφαρμοστικούς νόμους.Τα υπόλοιπα τα λένε τα παππαγαλάκια των μνημονιακών για να προκαλέσουν σύγχιση. Όσο για τον Σταθάκη..κλασικός μοναχικός καουμπόης που δεν εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ..δυστοιχώς θα τον ανεχτούμε κι αυτόν.