Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΟΙ ΦΑΦΟΥΤΗΔΕΣ



Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνουν οι εσωτερικής και εξωτερικής καύσεως δεξιοκαραβάνες και οι νεροκουβαλητάδες της ακροδεξιοσαμαρικής ΝΔ προκειμένου να μείνουν οι μερκελοτσόγλανοι γαντζωμένοι «πάση θυσία» στην εξουσία, που με δόλο υφάρπαξαν.
Ζωντανοί και πεθαμένοι, ως επί το πλείστον πεθαμένοι, επιστρατεύτηκαν σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια!
Σήμερα όμως, κι αυτό είναι γνωστό τοις πάσι, με μεθόδους και επιχειρήματα του χθες, δύσκολο, μάλλον, να ελπίζεις στο αύριο.
Εκεί στο κλειστό
club των ψυχορραγούντων σκατοκιτρινοφυλλάδων της δεκάρας η κατηφόρα δε λέει να σταματήσει με τίποτα. Μας πήρε το ποτάμι, που λέει και ο λαός μας.
Οι απλοχεροδημοσιογραφολιγούρηδες  της «έντυπης κουρελαρίας», βγήκαν στο μεϊντάμι, στήριγμα του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα που ανέδειξε η Ελληνική πολιτική σκηνή. Το χορό των πανηγυρισμών άνοιξε το ακροδεξιογερμανοτσολάνι που παριστάνει τον πρωθυπουργό:
«Κάποιοι θα μείνουν πίσω στην κακομοιριά και στη μιζέρια τους» Δίκαιο έχεις πρωθυπουργάρα, όσο υπάρχεις εσύ, εκεί θα μείνουν οι μαλάκες που σε ψήφισαν κι εμείς οι άλλοι μαλάκες που δε σ' έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες.
Την άλλη μέρα τη σκυτάλη άρπαξαν οι νταβατζοφαλιρισμένοι των κιτρινοσκατοφυλλάδων:
 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Κάτω από 5% η απόδοση νέου ομολόγου»
Πέντε πάνω, πέντε κάτω θα τα βρείτε Γιαννάκη Αλαφούζο, μη χολοσκάς! Κι αν κάπου κωλύσετε, βάλτε τον Κασιμάτη, τον υμνωδό της Χρυσής Αυγής, να βρει την άκρη ... Τι στα διάολο τόσο γλείψιμο τζάμπα θα πάει;
ΕΘΝΟΣ: «Τεράστια επιτυχία. Οι αγορές έδωσαν αποστομωτική απάντηση»
Σε ποιους έδωσαν την αποστομωτική απάντηση Θείο Μπόμπολα; Στο 1.500.000 άνεργους; Στους καρκινοπαθείς που πεθαίνουν γιατί δεν έχουν φάρμακα; Στα παιδάκια που λιποθυμάνε από την ασιτία; Στους νέους που παίρνουν των ομματιών τους και ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους; Στα 3/4 των Ελλήνων που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας ή μήπως στους 8.000 απελπισμένους που πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό τους; Σαν δεν ντρέπεστε καθίκια...
ΤΟ ΒΗΜΑ: «Μεγάλη επιτυχία η έξοδος στις αγορές»
Πολύ μεγάλη Θείο Ψυχάρη , το ίδιο υποστήριξαν Γούνγκερ και Νταϊσεμπλούμ! Δεν πας να κάνει καμιά άλλη δουλειά ρε δημοσιογραφικό ξέπλυμα... Άιντε!
ΕΘΝΟΣ «Μικρή υποχώρηση της ανεργίας»
Πόσο μικρή, πόσο μικρή; Σαν το μικρό κάλο που έχετε στο διεστραμμένο μυαλό σας;
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Το κοινωνικό μέρισμα για τους ένστολους»
Ποιο «κοινωνικό μέρισμα» ρε πλατύποδες, «τα κλεμένα» θέλετε να πείτε... «Τα κλεμμένα» ρεεεεεε....
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Προσφορές άνω των 20 δις. για το πενταετές»
Έτσι μπράβο να το ακούσουν οι Συριζαίοι που όπως λένε και οι γυρολόγοι του «antinews» «Πολλοί αριστεροί, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κάνουν διότι η πόλωση ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του ινδάλματός τους, του Ανδρέα Παπανδρέου»
Τι πιο εύκολο, όμως, να αλλάξεις απλώς τα ονόματα στο συμπέρασμα της πολιτικής μυθιστορίας των ανοήτων της «anti-ακροδεξιούρας» και να είσαι και πιο κοντά στην πραγματικότητα;
Ιδού λοιπόν:
«Πολλοί δεξιοί, κυρίως από την Σαμαρική ΝΔ, το κάνουν διότι η πόλωση ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του ινδάλματός τους, του Γεωργίου Παπαδόπουλου»
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Η θαυματουργή ανάρρωση της Αθήνας»
Εσείς ρε ψωροζήτουλες, να δω πότε θα αναρρώσετε; Αλλά τι λέω, εσείς  δε γίνεστε καλά με τίποτα...
Άντε να δούμε τί άλλο θα δούμε μέχρι να σας καταπιεί ο Βούδας και ησυχάσουμε... Οι υμνοχαϊδευτές του Σίμου Κεδίκογλου, του Βορίδη, του Αδώνιδος Γεωργιάδου, του Χρύσανθου Λαζαρίδη και του Φαήλου Κρανιδιώτη ελάλησαν και περιμένουν κατικοδίαιτες  ύαινες να αρπάξουν το κομμάτι που πιστεύουν ότι τους αναλογεί από την τεμαχισμένη Πατρίδα!
Τζάμπα χτυπιέστε πληγωμένα μου κοκοράκια ή μάλλον κοτούλες μου λειράτες , ο κύβος ερρίφθη και το ξέρετε πάρα πολύ καλά…  Σε όλες ανεξαιρέτως τις σφυγμομετρήσεις το ποσοστό  της ακροδεξιοσαμαρικής ΝΔ συναγωνίζεται μετά κόπου αυτό της Χρυσής Αυγής! 12-13% και πολύ, πάρα πολύ, της είναι!

Πολιτικοπροδότες και ελιτάνθρωποι σωριάσατε την Ελλάδα σε ερείπια και ρίξατε τον Ελληνικό λαό στο λάκκο με τα φίδια της οικονομικής εξαθλίωσης και της αναξιοπρέπειας…
Κάποιος πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια…  Κι αυτόν τον κάποιο με «παρωχημένα κόλπα» του περασμένου αιώνα, ούτε να τον αγγίξετε δε μπορείτε… Πόσο μάλλον να τον βλάψετε...
Πάρτε το χαμπάρι θλιβερά ανδράποδα,
για το κρέας του λύκου χρειάζονται δόντια σκύλου κι εσείς είστε «φαφούτηδες» και από δύναμη (ο Λαός σας έχει γραμμένους εκεί που ξέρετε) και από ιδεολογία, και από μυαλά, και από δόντια…
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «KontraNews»

1 σχόλιο:

Μαυρίδης Απόστολος είπε...

Ρε φίλε, καλά γαβγίζεις.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι το ποιος θα δαγκώσει επιτέλους.