Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δεν κρύβεται, παίζει κρυφτό...




Αυτό μας είπε χθες ο Βενιζέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται. Αν δεν κρύβεται, να ρωτήσω εγώ, γιατί κατεβαίνει στις εκλογές ως Ελιά και όχι ως ΠΑΣΟΚ; Και τί είναι οι εκλογές, κρυφτό όπου τα κόμματα κατεβαίνουν με άλλα ονόματα και ο ψηφοφόρος καλείται να καταλάβει ποιό είναι ποιό;

Με την πομφόλυγα αυτή ο Βενιζέλος προσπαθεί άλλη μια φορά να αλλοιώσει την πραγματικότητα. Να κάνει δηλαδή το ίδιο ακριβώς που έκανε τα τελευταία χρόνια. Όταν εκβίαζε τους βουλευτές του να ψηφίσουν τα νομοσχέδια της τρόικα, λέγοντας ότι η καταψήφιση θα μεταφραζόταν σε χρεωκοπία, ενώ η ψήφιση σωτηρία. Και αυτό το "παραμύθι", ο Βενιζέλος το έλεγε πριν από κάθε νομοσχέδιο της τρόικα.

Το ΠΑΣΟΚ, επί της ουσίας, κρύβεται πίσω από την Ελιά. Κρύβεται, γιατί είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσει ο κόσμος τι εστί ΠΑΣΟΚ. Κρύβεται, γιατί ο Βενιζέλος ελπίζει ότι κάποιοι θα ξεγελαστούν και θα ψηφίσουν Ελιά, ως κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ. Κρύβεται, γιατί ο Βενιζέλος γνωρίζει πολύ καλά ότι, παρά τους νόμους αυτοπροστασίας που ψήφισε, ο κίνδυνος υπάρχει ακόμα. Να δημιουργηθεί ένας Κορυδαλλός - ΠΑΣΟΚ. Κρύβεται, γιατί ήδη έχουν μείνει πολύ λίγοι, και κάθε μέρα γίνονται λιγότεροι.

Κάποιοι δε, όπως ο Παναγιωτακόπουλος, αποστασιοποιούνται λέγοντας ότι θα ψηφίσουν ΚΚΕ. Ο Παναγιωτακόπουλος του ΟΠΑΠ και της GΜΑ... Έλα όμως που το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα γεμάτο από Παναγιωτακόπουλους και Τσοχατζόπουλους...

Κρύβεται το ΠΑΣΟΚ αλλά κρύβεται σαν τη στρουθοκάμηλο.
Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είπαμε ο χυδαίος δεν ειναι καλλα έχει λαλησει.

Βασίλειος Λιάκος είπε...

Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/politikes-theseis