Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η ΝΔ "πουλάει" την ηρωίνη;


Το κόμμα του Καραμανλή κατάντησε συνήγορος του πρεζέμπορα Γιαννουσάκη

-Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.
Κι όμως αυτή η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου για το άλλοτε κόμμα των κολεγιόπαιδων, των Wrangler και των Timberland αντανακλά την οδυνηρή πραγματικότητα του κόμματος στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αυταπάρνηση με την οποία η ΝΔ υπερασπίζεται τον πρεζέμπορα Γιαννουσάκη είναι πρωτοφανής με άλλοθι την αντισυνταγματικότητα της επικοινωνίας του Πάνου Καμμένου. Λες και αν ήθελαν να στοχοποιήσουν τον Καμμένο δεν έβρισκαν πάμπολες άλλες ευκαιρίες. Η ΝΔ αγκάλιασε την υπόθεση του  Νοοr One και επιχειρεί να απλώσει ένα πολιτικό δύχτυ προστασίας σε έναν υπόδικο ο οποίος δηλώνει διαρκώς διαφορετικά πράγματα στην προσπάθειά του να πέσει στα μαλακά. Κι όμως εδώ έχουμε ένα πλοίο-φάντασμα, 3 τόνους ηρωίνης και 8-9 νεκρούς.




Το κύριο έγκλημα η ΝΔ αρνείται να το δει προκαλώντας εύλογες απορίες στους ψηφοφόρους της. Που να φανταζόντουσαν οι ταλαίπωροι πως το κόμμα που ίδρυσε ο εθνάρχης Καραμανλής θα καταντούσε συνήγορος 3 τόνων ηρωίνης. Απελπισμένες οι γηραιές κυρίες της Φιλοθέης επιβιάζονται τα απογεύματα της Παρασκευής σε πούλμαν και ταξιδεύουν ως την εξωτική Ραφήνα για να προσκυνήσουν τον Κώστα τον Καραμανλή και να του ζητήσουν να πάρει στα χέρια του το κόμμα ή να ιδρύσει άλλο μια και η χαζοΝΔ είναι και καταχρεωμένη.

Ο Καραμανλής είναι βαθιά προβληματισμένος τα τελευταία 50 χρόνια και ετοιμάζεται αποφασιστικά να παρέμβει. Κάποιοι πιστεύουν ότι θα καεί στο ζέσταμα, άλλοι πιστεύουν ότι ξυπνάει μέσα του το καραμανλικό DNA και είναι αποφασισμένος να σώσει την ΝΔ από τα βαριά ναρκωτικά του Μητσοτάκη. Ο Κώστας ο Καραμανλής πρέπει να πάρει στα χέρια του το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: