Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Πόσα Noor1 σε κρατάνε για να κάνεις τέτοια επίδειξη εθνικής μειοδοσίας;

 

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Μητσοτάκη και την παρέα του.

Πριν από ένα μήνα, κατέθεσε ερώτηση κατά του υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε οποιαδήποτε λύση στο θέμα της ονομασίας της FYROM που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία.

Σήμερα, ο γαμπρός του στην εφημερίδα συμφερόντων Μητσοτάκη, επιτίθεται με απρέπεια και σφοδρότητα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επειδή ο τελευταίος βράβευσε – ως όφειλε – εν ονόματι του ελληνικού λαού, τα κορίτσια της Εθνικής μας που προτίμησαν να θυσιάσουν το μετάλλιο προκειμένου να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια της πατρίδας, αλλά και της Ευρώπης. Απέναντι στην ασυδοσία και την παραχάραξη των σκοπιανών.

Προγενέστερα, η αδελφή του καθώς και πρωτοκλασάτα στελέχη του είχαν υπερασπίσει τον Ερντογάν, την ώρα που τον βρίζει όλος ο πλανήτης!

Τέλος, την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη και ο δυτικός κόσμος προσπαθεί να ανακόψει την ισλαμιστική τρομοκρατία και κυρίως τους χρηματοδότες της, δηλαδή τους διακινητές τουρκικής ηρωίνης και λαθραίου πετρελαίου, ο Μητσοτάκης δίνει παράσταση στην Βουλή για να τους υπερασπίσει!

Πόσοι και πόσο σε κρατάνε κύριε Μητσοτάκη;

Πηγή 

Είναι δυνατόν έστω ένας μη φασίστας Έλληνας πολίτης να ψηφίσει αυτό το πράμα;
Χάρρυ Κλυνν

Δεν υπάρχουν σχόλια: