Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Τώρα που η Eurostat επιτίθεται ως άλλος Ερντογάν στην Ελληνική δικαιοσύνη, που είναι οι όψιμοι υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της;

 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROSTAT ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Σιωπούν όλοι αυτοί που μέχρι προχθές έβγαζαν πύρινες ανακοινώσεις «κατά των παρεμβάσεων στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη» και μιλούσαν για «πραξικοπήματα»!

Πολυ πριν απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης για την ενοχή Γεωργίου, είχε αποφανθεί ο αρμόδιος επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος στο βιβλίο του αποκάλυψε το σκάνδαλο με τα swaps του Σημίτη, τα οποία φυσικά κατάπιε ο Γεωργίου διογκώνοντας το έλλειμμα, με εντολές του συνεργού του Σημίτη, Γιώργο Παπακωνσταντίνου!  Η ενοχή Γεωργίου λοιπόν, είναι τεκμηριωμένη και αυταπόδεικτη. Η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης ήρθε απλά προς επιβεβαίωση.

 Αυτό που ακολούθησε όμως, είναι θεσμικό πραξικόπημα, ειδικά από τις αντιδράσεις της Eurostat. Για τους ντόπιους νταβατζήδες δεν μας κάνει εντύπωση, αφού πορεύονται εδώ και 20 χρόνια ως μόνιμη απειλή για την δημοκρατία.

 Το πλέον εξοργιστικό όμως είναι η προκλητική αφθονία των λαλίστατων κατά τα άλλα σωματείων, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν μέρος των δικαστικών λειτουργών. Αυτή που ξεσηκώνονται όταν θίγονται συγκεκριμένα μέλη τους, αλλά τώρα που θίγεται η ίδια η θεσμική τους ύπαρξη δεν έβγαλαν άχνα!

Η κυβέρνηση λοιπόν οφείλει να διαμηνύσει στο Eurogroup αλλά και σε ανώτατο θεσμικό επίπεδο ότι ο Γεωργίου ήταν συμμέτοχους σε ένα έγκλημα όχι μόνον κατά της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της ΕΕ. Τα swaps του Σημίτη που «εξαφάνισε» αλλοιώνοντας το έλλειμμα, είναι εξαπάτηση της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και όποιος τον καλύπτει, όχι μόνον δεν υπηρετεί την αλήθεια και την Ευρώπη, αλλά γίνεται συνεργός στην πλέον αντευρωπαϊκή μεθόδευση που οδήγησε ένα έθνος στον όλεθρο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: