Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Βαξεβάνης σε Σαμαρά: Αντωνάκη μου, η μαγκιά σου είναι γιαλαντζί (εικόνα)

Με μια άκρως καυστική ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει τα ψέματα του Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται στη δικογραφία Novartis αποδέκτης μιζών και για αυτόν ακριβώς το λόγο απολογήθηκε στη μαραθώνια ψηφοφορία στη Βουλή την Τετάρτη που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης με την απόφαση για συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής.
Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις του Documento για το Novartis-Gate αλλά και ονομαστικά στον εκδότη της εφημερίδας, Κώστα Βαξεβάνη. Ο πρώην πρωθυπουργός με ιδιαίτερο πάθος υποστήριξε ότι η εφημερίδα τον ενέπλεκε 11 μήνες πριν υπάρξει μαρτυρία εναντίον του.
Είπε χαρακτηριστικά: «Ανήγγειλαν τη δήθεν εμπλοκή πρώην πρωθυπουργού 11 μήνες πριν υπάρξει οποιαδήποτε μαρτυρία εναντίον μου ή εναντίον του κ. Πικραμένου». «Ερώτημα: Πού το ήξεραν Τσίπρας και Βαξεβάνης; Είχαν κληρονομικό χάρισμα, είχαν μαντικές ιδιότητες, πήγαν σε χαρτορίχτρες;».
Τόσο ευφάνταστα ήταν τα ερωτήματα του Αντώνη Σαμαρά. Έδωσε μάλιστα και απάντηση σε αυτά. «Θα σας πω εγώ που το ήξεραν… το έστησαν!» είπε.
Ο Κώστας Βαξεβάνης με την ανάρτησή του δίνει την απάντηση που έψαχνε ο πρώην πρωθυπουργός τον οποίο οι μάρτυρες εμφανίζουν να παίρνει μίζα σε βαλίτσα «μωβ, πράσινα και κίτρινα».
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του δημοσιογράφου:

«ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ
Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας ακόμη και ψέματα. Με την έννοια αυτή ο Αντώνης Σαμαράς είναι δικαιολογημένος να λέει ψέματα για να βγει από τη δύσκολη θέση. Επιλέγει έτσι όμως το ρόλο του κατηγορούμενου και όχι του πρώην πρωθυπουργού, του ψευτοΑντωνάκη και όχι του Αντώνη. Είπε λοιπόν πως το #Documento έγραψε στις 4 Φεβρουαρίου 2018 πως μάρτυρας κατέθεσε για χρηματισμό του Σαμαρά ενώ ο μάρτυρας κατέθεσε μια βδομάδα αργότερα. Φυσικά έλαβε σε αυτό και την αβάντα του συνεταίρου Βενιζέλου ο οποίος περιφέρεται στα κανάλια με αυτό το επιχείρημα.
Πρώτον, το #Documento δεν έγραφε για το Σαμαρά αλλά για πρωθυπουργό. Προφανώς από τις περιγραφές ο ίδιος αναγνώρισε τον εαυτό του.
Δεύτερο, ο μάρτυρας καταθέτει για τα "μωβ, τα πράσινα και τα κίτρινα" του Σαμαρά σε βαλίτσες, τη μία φορά στη 1 Δεκεμβρίου 2017 και την άλλη στις 28 Ιανουαρίου 2018 δίνοντας λεπτομέρειες για τη μεταφορά.
Ιδού λοιπόν η πρώτη κατάθεση της ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΕΛΕΣH, 1 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 11:45.
Η μαγκιά σου Αντωνάκη μου, είναι γιαλατζί όπως και ο πατριωτισμός σου.»
as Vaxevanis15 ώρες πριν
ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ
Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας ακόμη και ψέματα. Με την έννοια αυτή ο Αντώνης Σαμαράς είναι δικαιολογημένος να λέει ψέματα για να βγει από τη δύσκολη θέση. Επιλέγει έτσι όμως το ρόλο του κατηγορούμενου και όχι του πρώην πρωθυπουργού, του ψευτοΑντωνάκη και όχι του Αντώνη. Είπε λοιπόν πως το #Documento έγραψε στις 4 Φεβρουαρίου 2018 πως μάρτυρας κατέθεσε για χρηματισμό του Σαμαρά ενώ ο μάρτυρας κατέθεσε μια βδομάδα αργότερα. ...
See More
Image may contain: text
Image may contain: 1 person, eyeglasses




Δεν υπάρχουν σχόλια: