Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis - Καταρρέουν ΝΔ και Μητσοτάκης, εξαφανίζονται ΠΑΣΟΚ και Φώφη

Δημοσκόπηση


Δημοσκόπηση

Αλλάζει ριζικά το πολιτικό σκηνικό


Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 20:30



Τις πρώτες επιπτώσεις στο πολιτικό σκηνικό έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο Novartis, στο οποίο εμπλέκονται κορυφαία πολιτικά πρόσωπα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. 
H πρώτη μυστική δημοσκόπηση έχει γίνει γνωστή σε επιτελείο κόμματος και τα πρώτα στοιχεία της έρευνας είναι ενδεικτικά της ριζικής αλλαγής που θα συντελεστεί το επόμενο χρονικό διάστημα στο πολιτικό σκηνικό. 
Σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη καταρρέουν, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας κεφαλαιοποιούν τη μάχη που δίνει η σημερινή κυβέρνηση ενάντια στη διαφθορά και τη διαπλοκή. Η κοινή γνώμη φαίνεται πως είναι πεπεισμένη για την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων που αναφέρονται στη δικογραφία για το σκάνδαλο Novartis, ενώ θεωρεί πως Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά, δια της μέχρι στιγμής στάσης τους, θέλουν να συγκαλύψουν το τεράστιο σκάνδαλο. 
Οι τάσεις δείχνουν, πως το Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ) θα πληρώσει πολύ ακριβά την εμπλοκή των Βενιζέλου και Λοβέρδου, ενώ η δημοφιλία όλων των εμπλεκόμενων και κυρίως των Σαμαρά και Άδωνι Γεωργιάδη έχει φτάσει στο ναδίρ. 
Στην πρόθεση ψήφου ήδη διαφαίνεται η μεγάλη ανατροπή που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι στην πρώτη θέση. Και όσο ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά θα υπερασπίζονται τους εμπλεκόμενους, τόσο τα ποσοστά των κομμάτων τους θα πέφτουν. Οι πολίτες, όπως δείχνει η έρευνα θέλουν να πέσει φως στην υπόθεση, ενώ στη συντριπτική τους πλειοψηφία καταδικάζουν την απόπειρα εκφοβισμού των προστατευόμενων μαρτύρων από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. 
Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα έρχονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: