Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τραγωδία στη Λυκόβρυση – Με “καλάσνικοφ” γάζωσαν τον 34χρονο

Ο κοσμηματοπώλης σε φωτογραφία που μετέδωσε η τηλεόραση της ΝΕΤ
- Σοκαρισμένη η έγκυος στο δεύτερο παιδί τους σύζυγός του

- Τι λένε στο Νewsit γείτονες του άτυχου κοσμηματοπώλη

Είχαν στήσει καρτέρι. Οι δυο αδίστακτοι ληστές πήγαν με μια μηχανή έξω από το κοσμηματοπωλείο και περίμεναν τον άτυχο 34χρονο να έρθει να ανοίξει.

Οπλισμένοι με “καλάσνικοφ” και αποφασισμένοι για όλα μόλις είδαν τον κοσμηματοπώλη να βγάζει τα κλειδιά και να απενεργοποιεί το συναγερμό του επιτέθηκαν.



Πήγαν πλάι του και το είπαν να μην κινηθεί.

Γυμνασμένος, ψηλός (παλιός μπασκετμπολίστας) ο 34χρονος πίστεψε ότι μπορεί να τα βάλει μαζί τους. Ίσως δεν είχε δει το καλάσνικοφ, ίσως πίστεψε ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν.

Όλα δείχνουν ότι έγινε μάχη σώμα με σώμα. Το κατάστημα έχει ζημιές σχεδόν παντού. Ο 34χρονος αποφάσισε να μην παραδοθεί και οι δυο κρανοφόροι ληστές αποφάσισαν να τον σκοτώσουν.

Πάνω στην πάλη φαίνεται ότι ο ένας από τους δύο πυροβόλησε.

Άνανδρα. Πισώπλατα. Ο νεαρός κοσμηματοπώλης δέχθηκε από πλάγια και πίσω δύο σφαίρες στο κορμί του. Σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι γείτονες κινητοποιήθηκαν μόνο όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό παρά το γεγονός ότι η Πλαστήρα αν και στο κέντρο της Λυκόβρυσης δεν είναι δρόμος με μεγάλη κίνηση.

Είδαν τους δυο ληστές να φεύγουν με τη μοτοσικλέτα. Πήγαν στο κοσμηματοπωλείο και αντίκρισαν την τραγική εικόνα.

Ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο. Ο 34χρονος κρατήθηκε όσο μπορούσε, οι γιατροί στο ΚΑΤ έδωσαν μάχη όμως οι αδίστακτοι ληστές δεν του είχαν δώσει κανένα περιθώριο πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με το πολεμικό όπλο.

Ο 34χρονος ξεψύχησε στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς άφησε πίσω του ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, ενώ η σύζυγός του εγκυμονεί το δεύτερο παιδί τους.

Όπως δήλωσε στο Νewsit η γειτόνισσα του 34χρονου Ελένη Παυλίδη,  η οποία διατηρεί ψητοπωλείο ακριβώς δίπλα στο
κοσμηματοπωλείο " του είχαν σίγουρα στήσει καρτέρι, λένε πως τον παρακολούθησαν με τις μηχανές απο το σπίτι του που βρίσκεται λίγο παρακάτω. Ο Γιώργος δεν πρόλαβε να ανοίξει καν την πόρτα όταν του επιτέθηκαν, αντιστάθηκε και αμέσως τον πυροβόλησαν. Ήταν ένα παιδί ευγενικό, καλόκαρδο, με μια κόρη 2 ετών και η γυναίκα του η Ελένη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Πρέπει να δούμε τι μέτρα θα λάβουμε για την προστασία μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια: