Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ



«Εκρηγνυόμενα γιαούρτια»
 
Ευρηματικός ο τίτλος τεράστιου ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» αφιερωμένου στους Έλληνες πολιτικούς: «Οι Έλληνες πολιτικοί δεν είναι πλέον ασφαλείς από βίαιες επιθέσεις οργισμένων πολιτών. Συχνά απομένει μόνο η φυγή»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαβάσανε το μνημόνιο ε. Πάρτε μας μια πίπα γαμιόλες μόνο για τσιμπούκια είστε καλοί γαμημένοι.Θέλετε να γίνετε αρχηγοί ρε μαλάκες; Αρχηγοί τίνος ρε πουσταριά. Που ζείτε ποιος νομίζεται θα ψηφίσει πασοκ. Αντε και γαμηθείτε και στο τέλος εσείς θα είστε στον κορυδαλό δεν το πήρατε χαμπάρι; Την ζωή μας ρε ποιος θα μας την δώσει πίσω ρε γαμημένοι;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΙΟΤΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΚΑΙ Η ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΗ. ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ) Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΙΔΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΣΟΝΟΥΠΩ.