Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΠΙΚΡΟ TO ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ


Γιασπασάν ρε Μιχάλαρε Χρυσοχοΐδαρε, πολύ σε γουστάρω, καθότι δε μασάς τον ταραμά και την βγήκες στα ίσα, φόρα παρτίδα, χωρίς νταντέλες και  φιοριτούρες και την έριξες την πετριά: «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο».
Έτσι μπράβο, ρε Μιχάλαρε, καλά τα ’πες και γεια στο στόμα σου, γιατί, εδώ που τα λέμε, εσένα και κάτι άλλους τουβλόμυαλους δε σας έχουνε για να διαβάζετε, σας έχουνε μονάχα για να ψηφίζετε!
Και να το διάβαζες, σάματις θα καταλάβαινες και τίποτα, ρε Μιχάλαρε;
Με το συγγνώμη, αλλά δεν είσαι και η Λούκκα Κατσέλη, που όπως είπε στον Πρετεντέρη, μέσα σε τρεις ώρες διάβασε, κατάλαβε, εμπέδωσε όλα τα άρθρα του μνημονίου και ψήφισε «ναι σε όλα»  με χέρια και με πόδια για να μας σώσει από τη χρεοκοπία!
Και να φανταστείς Μιχάλαρε, ότι εσύ, η Λούκα  και κάτι άλλοι γερμανοτσολιάδες τύπου Παπακωνσταντίνου,  είστε η πρώτη ομάδα, η αφρόκρεμα του ΠΑΣΟΚ, που λέμε!
Τώρα, όσο αφορά στον κατιμά, στους υπόλοιπους παλαμοκρούστες δηλαδή της κοινοβουλευτικής ομάδας,  αμφιβάλω, Μιχαλάκη μου,  ακόμα και αν το είδανε ζωγραφιστό το μνημόνιο.

Εδώ ρε τενεκέδες ξεγάνωτοι, γκαρσονιέρα αγοράζεις και διαβάζεις 300 φορές το συμβόλαιο  κι εσείς στα παπάρια σας… Σας είπε ο πράκτορας της παγκοσμιοποίησης ψηφίστε κι εσείς σαν τα ζώα, τα σαν τι το ήθελα, ψηφίσατε και παραδώσατε τη χώρα των γονιών σας πεσκέσι στους βαμπιροτοκογλύφους και στείλατε τους Έλληνες στην κόλαση της μιζέριας και της ανέχειας…
Αλλά μη νομίζετε ότι τελειώσατε και την βγάλετε καθαρή… Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό Μιχαλάκη και όπου να ‘ναι το θέατρο του παράλογου με την συγκυβέρνηση, τους Τραπεζοϋπαλληλοπαδήμιους και τους Καρατζαφεροσαμαράδες, τελειώνει και αρχίζει το άλλο έργο, «Καθε κατεργάρης στον πάγκο του»
Και να παρακαλάτε το Θεό να σας μπαγλαρώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα και να σας χώσουν στη στενή μέχρι να ξεχάσετε το όνομά σας, ξεράσματα…
Αν και τελικά, κάτι τέτοιο, καλό θα σας κάνει, εδώ που τα λέμε, γιατί έτσι και σας αφήσουν λάσκα στην απόξω, με τις κλωτσιές, τις μπουνιές, τα κουτουλίδια, τις μπούφλες, τις ροχάλες και τα ξεβρακώματα που σας περιμένουν, μόνοι σας θα παρακαλάτε να σας χώσουνε πιο όσο γίνεται πιο βαθιά, γιατί όσο και να ναι Μιχαλάκη μου, πικρό αγγούρι της φάπας και της ξευτίλας… Και δεν τρώγεται με τίποτα….. 

Χάρρυ Κλυνν

4 σχόλια:

sakis thassos είπε...

Τελικά μόνο ο Τσακ Νόρις είχε διαβάσει το μνημόνιο...

Ανώνυμος είπε...

Άραγε το διάβασαν οι δύο Γιωργάκηδες,
ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου ?
ή μήπως το διαβάζει τώρα στις παραλίες της Κόστα Ρίκα ?
Για τους άλλους
νομίζω ότι δέν τίθεται ερώτημα.
Πιστεύω ότι τουλάχιστον οι 200 από τους 300,
δέν το διάβασαν,
και άς ψέγουν τον Μιχαλάκη.

Άς τους περάσουν από test,
για επιβεβαίωση.

Και όποιος δέν το περάσει,
απόλυση και δρόμο,
και κόβεται και η σύνταξη του βουλευτή.
Δέν αξίζει ούτε μισθός ούτε σύνταξη,
σε επαγγελματίες παλαμοκρούστες.

Δημήτρης είπε...

Αφού δεν το διάβασε ο μαλάκας και έχει εκλεγεί για να εκπροσωπεί το δημόσιο συμφέρον, έχει ορκισθεί κιόλας , άρα θα πρέπει αφού το μνημόνιο εξαθλίωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες κάποιος Εισαγγελέας να παρέμβει αυτεπάγγελτα και να ζητήσει την ποινική του δίωξη για εσχάτη προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα Χρύσο, πας καλά ρε; ψήφισες το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσεις; αυτό το μνημόνιο καταδίκασε εκατομμύρια Έλληνες και ξεπούλησε τη χώρα.Και έρχεσαι τώρα να βάλεις και υποψηφιότητα για πρόεδρος του πασόκ, που συνεπάγεται βλέψεις για μελλοντικός πρωθυπουργός; Εσύ πρωθυπουργός, βοήθειά μας. Πρέπει κάποιος να είναι μεγαλύτερος μαλάκας ή τρελός από σένα για να σε ψηφίσει. Είσαι δημόσιος κίνδυνος, όπως πολλοί άλλοι στο πασόκ με τα πρωτεία να ανήκουν στον ΓΑΠ. Καλά ο ΓΑΠ εάν φθάσει να δικαστεί πιθανόν να απαλλαχτεί λόγω βλακείας. Εσένα κακομοίρη μου βλέπω να σε ξεβρακώνουν στο Σύνταγμα. Μάστα και φύγε και εσύ και όλοι οι αλήτες που στηρίζετε το μνημόνιο. Δρόμο ρε, βρε άντε ουστ..!

Κ.Π