Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

…ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Τα ανακτορα το Όθωνα κατά την επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου ...

Η Δημοκρατία σ’ αυτή τη χώρα καταλύθηκε!

Υπουργοί της κυβέρνησης-ανέκδοτο του δοτού πρωθυπουργού εκβιάζουν και απειλούν τους λειτουργούς της δικαιοσύνης! 

Πρώτος και καλλίτερος ο κ. Μπεγλίτης, ο δικτατορίσκος που κατήργησε κάθε έννοια πειθαρχίας στο στράτευμα όταν ήταν υπουργός άμυνας  και εξαπέλυσε, χωρίς να ντρέπεται, σφοδρή και ανοίκεια επίθεση κατά των ενώσεων αποστράτων, τις οποίες κατηγόρησε ως «υπονομευτές του δημοκρατικού πολιτεύματος» 

«Υπονομευτές του δημοκρατικού πολιτεύματος»  οι απόστρατοι και επικίνδυνοι  για τα εθνικά συμφέροντα οι εισαγγελικοί λειτουργοί!
«…επίδειξη επικίνδυνης αφέλειας, από τον κ. Πεπόνη» χαρακτηρίζει το αίτημα του οικονομικού εισαγγελέα προς τη βουλή ο εκπρόσωπος του υπό δι'αλυση ΠΑΣΟΚ και «μια καλά οργανωμένη παρέμβαση στην πολιτική και οικονομική ζωή, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας!»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου βιάστηκε να δηλώσει ότι, «Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης με τις συγκεκριμένες πράξεις και συμπεριφορές τους.  Με τις δικαιολογητικά ατεκμηρίωτες και ουσιαστικά αστήρικτες αρχικές τους καταγγελίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την έρευνα της ίδιας της Δικαιοσύνης αλλά και ούτε οι ίδιοι επιχείρησαν να τις διευκρινίσουν ή να τις αποδείξουν»

Ενώ από την άλλη ο «συνταγματολόγος» Βενιζέλος έτρεχε να αντικαταστήσει τους οικονομικούς εισαγγελείς με αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως «καπέλο» στους Πεπόνη και Μουζακίτη, επειδή δεν είχαν δήθεν δικαίωμα να διατάσσουν έρευνες εκτός της Αθήνας και του Πειραιά.

Κάτι ήξερε για την έρευνα για το «φούσκωμα» του ελλείμματος, που οδήγησε στο μνημόνιο και ήθελε να προλάβει…

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ...

Και ιδού η "σιωπηρή" Αναθεώρηση του Συντάγματος και πως, κατά τον Γρηγόρη Ζωγραφάκη,  "μετατράπηκαν" βασικά άρθρα του Συντάγματος:

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Βασικές διατάξεις

ΤΜΗΜΑ Α'
Μορφή του πολιτεύματος

Αρθρο 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευομένη Μνημονιακή Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι το Μνημόνιο.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τη Τρόικα, υπάρχουν υπέρ αυτής και των Πιστωτών και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

ΤΜΗΜΑ Β'
Σύνταξη της Πολιτείας

Αρθρο 26
1. Η νομοθετική λειτουργία ασκείται από τη Τρόικα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
2.Η εκτελεστική λειτουργία ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Τρόικα.
Τα άρθρα για Ατομικά Δικαιώματα και συναφή καταργούνται…

Το μόνο που δεν δύναται να καταργηθεί και παραμένει στη διαθέση του Ελληνικού λαού γιατί είναι τυπωμένο στη συνείδησή του και αποτελεί Δικαίωμα που κανένας θνητός δεν μπορεί να καταλύσει και αναφέρεται στο αρχικό κείμενο του Συντάγματος είναι αυτό:

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

1 σχόλιο:

sapiens είπε...

Κατά τ' άλλα, θέλουν ν' αυξήσουν και την στρατιωτική θητεία! Γιατί, για να φυλάει ο στρατός τα ξεπουλημένα Ας φέρουν δικούς τους σεκιουριτάδες!!!