Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το ΔΝΤ για απροκάλυπτη ανάμιξη στα εσωτερικά της χώρας




Για απροκάλυπτη ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας, καταγγέλλει το ΔΝΤ ο βουλευτής και υπεύθυνος οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας το σημείο της έκθεσης του ΔΝΤ ότι ένας από τους κινδύνους για την επιτυχία του προγράμματος είναι η αυξανόμενη επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να οδηγήσει σε στάση πληρωμών ή και έξοδο από το ευρώ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ΔΝΤ επεμβαίνει στα εσωτερικά ζητήματα μιας χώρας με απροκάλυπτο τρόπο και προσθέτει ότι δεν έχει μάθει τίποτα από τις αποτυχίες του και την κοινωνική καταστροφή που έχει
επιφέρει ανά τον κόσμο και εξακολουθεί να θεωρεί ότι οι απόψεις του είναι πιο σημαντικές από τη δημοκρατικά εκφρασμένη θέληση των λαών.

Με την παρέμβασή του αυτή, σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το ΔΝΤ δείχνει ότι και το ίδιο δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη για το πρόγραμμα που ακολουθείται στη χώρα μας, αναιρώντας έτσι και τη φιλότιμη επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης για την «αλλαγή κλίματος».

Από τη δική μας πλευρά,  καταλήγει ο κ. Τσακαλώτος, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους αξιωματούχους του ΔΝΤ ότι οι φόβοι τους είναι εν μέρει δικαιολογημένοι. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην κυβέρνηση δεν θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ, αλλά θα σημάνει το τέλος της μνημονιακής πολιτικής.

3 σχόλια:

e-llusion είπε...

Αν το έκανε αυτό, μπράβο του.
Ένα μάτσο μαλάκες είναι οι ΔΝΤουρίστριες.
Πώς μπορούν να κάνουν κουμάντο σε μια χώρα σαν τη δικιά μας, ενώ έχουμε τεράστια δύναμη και έπρεπε να τους παίζουμε στενό μαρκάρισμα;
Οι λούληδες οι παίκτες μας φταίνε, οι άλλοι καλά κάνουν.
Υποφέρουμε μια ζωή-μια ολόκληρη ιστορία για χατήρι μερικών Ελλήνων διεφθαρμένων. Το σόι τους!!


Ανώνυμος είπε...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το ΔΝΤ" και την ίδια ώρα:
-Δεν παραπέμπει τους ΓΑΠ, Παπαδήμο!
-Για το θάνατο του Πακιστανού θυμήθηκε να κάνει κινητοποίηση. Για την παράδοση της ασυλίας ΟΧΙ!

Ξέρετε πως το λέω εγώ αυτό, ρε "συντρόφια"?
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ....