Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ «ΕΚΤΡΩΜΑ» ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…




Απατεώνες του κοινού πανικού δικαίου κρατάνε τη μοίρα της ΕΕ στα χέρια τους… Το όνειρο της Ευρώπης των λαών μετατράπηκε σε εφιάλτη και η περίφημη «Ευρωπαϊκή ιδέα» βρικολακιασμένη τρομοκρατεί τους αναιδείς και τους ουτοπιστές που εξακολουθούν να πιστεύουν στις έννοιες της «εθνότητας», της «αλληλεγγύης» και της «λαϊκής κυριαρχίας»
Η πλέον υπερχρεωμένη  χώρα της Ευρώπης, η Γερμανία, με το  κρυφό χρέος των 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, εν είδη φοροεισπρακτικού οργανισμού, επιβάλει βίαια την στείρα πολιτική της λιτότητας που της υπαγορεύουν οι αγορές,  στις υποχείριες χώρες, στην αγωνιώδη προσπάθειά της να σώσει το δικό της διάτρητο «οικονομικό» τομάρι…
Οι Άγγλοι που γνωρίζουν τις «λεπτομέρειες» και τις ισορροπίες του τρόμου απειλούν με έξοδο ελπίζοντας να προσπορίσουν κάποια οικονομικά οφέλη και οι «αγορές» γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι το μέλλον του Ευρωπαϊκού μορφώματος είναι  σκοτεινό…
Το βρόμικο ρόλο που ήταν να παίξει η Ευρώπη στη διεθνή σκακιέρα τον έπαιξε και δεν απομένει πλέον παρά να εισπράξει το «προκαθορισμένο» τίμημα από τις καταρρέουσες δυτικές αγορές που δε μπορεί να είναι άλλο από την ευεργετική για τους λαούς της Ευρώπης «διάλυσή» της…
Το χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας καταλήγει πάντα στον τενεκέ των σκουπιδιών…

2 σχόλια:

Delta είπε...

καλο μου αρεσει

Ανώνυμος είπε...

1. Αφού ήταν εξ αρχής σχεδιασμένη για να διαλυθεί γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΥΣΉΣ ΤΗΣ ή έστω ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ή ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ/ΜΕΛΟΥΣ?

2. Και μετά ΠΩΣ θα ελέγξουν οικονομικά και ΣΥΝΕΠΩΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΑ 28 διαφορετικές οικονομίες/λαούς, με διαφορετικές γλώσσες, κουλτούρες & πολιτισμούς?

3. Είναι πλέον πασηφανέστατο ότι αυτό που επιδιώκουν σήμερα είναι η ΠΑΓΚΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ δηλαδή όσο το δυνατόν πιο πολλών κρατών κάτω από ελάχιστες & συγκεκριμένες, ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ σημαίες κι έχουν εδώ συνενωμένα ήδη 28 κράτη κάτω απ' το ΕΥΡΩ και θα πάνε να το διαλύσουν?? Αντιθέτως, αφού επέβαλαν το ΕΥΡΩ το χρησιμοποιούν τώρα σαν μέσο για ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, με τη μορφή ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΝΑΝΙΑ!!!

ΞΕΧΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗΣ και συνεπώς ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΜΑΚΤΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (με μια μόνο μικρή επιφύλαξη: Να σπάσει όλες τις συμφωνίες η Γερμανία και να θελήσει να εμπορευτεί να Ελληνικά πετρέλαια σε ΕΥΡΩ!! Στην περίπτωση αυτή οι ΗΠΑ είτε θα εξαϋλώσουν τη Γερμανία, είτε θα βγάλουν την Ελλάδα από το ΕΥΡΩ και θα της επιβάλλουν νόμισμα ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ώστε τα Ελληνικά πετρέλαια, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!!!, να εμπορεύονται σε Δολλάριο)!

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, έ?
Τρέμε Χάρρυ! Σε ξεπέρασα!!