Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ!
Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε σήμερα η κυβέρνηση το σχεδιασμό για στρατόπεδα συγκέντρωσης οφειλετών. Δια του υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη, επιβεβαιώθηκαν οι διαρροές που μέχρι σήμερα δεν θα μπορούσε κανείς να διανοηθεί ότι είναι αληθινές.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του...βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού, για το θέμα της «μετατροπής στρατοπέδων σε κέντρα κράτησης για τους οφειλέτες», ο Κώστας Καραγκούνης αποκάλυψε ότι «αναζητείται στρατόπεδο εντός της Αττικής ώστε, με την κατάλληλη διαμόρφωση, να μπορεί να φιλοξενήσει κρατούμενους σε ανθρώπινες συνθήκες».
Σε μια προσπάθεια εξωραϊσμού ο υφυπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι πρόκειται για προσωρινή λύση μέχρι να βρεθούν νέοι χώροι στα αγροτικά καταστήματα κράτησης για αυτούς με ποινές μέχρι δύο έτη και για οικονομικά εγκλήματα, ώστε να είναι περισσότερο ανθρώπινες οι συνθήκες κράτησης.
Ο κ. Καραγκούνης ανέφερε ότι το ποσοστό των αλλοδαπών κρατουμένων φθάνει το 67% και έκανε γνωστό ότι θα ξεκινήσει νέα διαπραγμάτευση με την Αλβανία, ώστε οι κρατούμενοι Αλβανοί υπήκοοι για σοβαρά εγκλήματα να είναι δυνατό να εκτίσουν τις ποινές τους στη χώρα τους.
Πηγή:  lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: