Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σείεται εκ θεμελίων το ΠΑΣΟΚ - Βενιζέλος σε Άννα: Πήγαινε σε μοναστήρι...‏


Σείεται εκ θεμελίων το ΠΑΣΟΚ
, με τον Παπανδρέου να διαμηνύει ότι ξεκινά παρεμβάσεις στο εσωτερικό, τη Διαμαντοπούλου να δηλώνει ότι χρειάζεται νέο κόμμα, τον Αλέκο Παπαδόπουλο να προειδοποιεί ότι η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ευρώ και, βέβαια, με τον Λοβέρδο να έχει ήδη ιδρύσει δικό του κόμμα.

Στο επίκεντρο βρίσκεται, βέβαια, η πολιτική αποδυνάμωση του άλλοτε κραταιού κόμματος και η αμφισβήτηση της πολιτικής του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Τι κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;
Διατηρεί την ελεγχόμενη ένταση στη σχέση με τον προκάτοχό του, με αιχμή τον διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά του κόμματος, ενώ θεωρεί ως άνευ σημασίας τις κινήσεις των υπολοίπων. Δείχνει, μάλιστα, να πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ όντως θα ανακάμψει μαζί με τη χώρα, παρότι είναι προφανές ότι ο Αντώνης Σαμαράς κεφαλαιοποιεί -έως τώρα- τα όποια θετικά της τρικομματικής διακυβέρνησης.
Σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τα στελέχη που αυτονομήθηκαν, όπως και για πρώην υπουργούς που είτε βρίσκονται στο εδώλιο (Άκης Τσοχατζόπουλος) είτε κινδυνεύουν να βρεθούν (Γιώργος Παπακωνσταντίνου).
Ειδικά για την Άννα Διαμαντοπούλου που είπε (στον Μανόλη Κοττάκη) ότι διέρχεται φάση αυτοταπείνωσης, την προέτρεψε να πάει σε μοναστήρι, όπως έκαναν στα χρόνια του Βυζαντίου όσοι αποφάσιζαν να αυτοταπεινωθούν…
Πρόσθεσε δε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα σηκώσει το βάρος Τσοχατζόπουλου, Παπακωνσταντίνου και άλλων, αποστροφή που ορισμένοι ερμήνευσαν ως προειδοποίηση προς τον Παπανδρέου ότι δεν θα συμβάλλει σε συγκάλυψη των ευθυνών για την τεράστια «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του κόμματος.
Όλα αυτά, βέβαια, μένουν σε ρητορικό επίπεδο και δεν έχουν καμιά πρακτική αξία. Αποτέλεσμα: το ΠΑΣΟΚ δείχνει σκορποχώρι και η δημοσκοπική του κατάρρευση είναι πλήρης…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτη παει σε μοναστήρι, οι καλόγεροι θα πεταχτουν απ τα παραθυρα.
Μαζεψαν κατι ανεραστες κακιές τα κομματα,
ουτε μια συμπαθητική, γυναίκα!
Που πανε και τις βρησκουν, ποιος τις ψηφίζει;

Ανώνυμος είπε...

Οσο γρηγοροτερα διαλυθει το μπουρδελο,τοσο το καλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να διαλυθει το βρωμοπασοκ.Στα τσακιδια και οι αρχικλεφτες και το βρωμοκομμα τους!