Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...




Πριν από μερικές ημέρες, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό, που ανέβασε η ίδια στο twitter. Σήμερα, πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο μαγιό, εξαντλήθηκε στο κατάστημα που το πουλάει μέσω ιντερνέτ!!!
Και περιμένουμε απ’ απ’ αυτόν τον χοντροξεφτίλα λαό ανοίξει τα στραβά του και να δει το ζοφερό μέλλον των παιδιών του που μεταναστεύουν κατά χιλιάδες για τον επιούσιο! Τζάμπα μου φαίνεται ότι χτυπιόμαστε…

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μεταναστεύσουν Χάρρυ, ας πάνε να δουλέψουν σε ξένα αφεντικά των ιμπεριαλιστικών χωρών αφού τα θεωρούν καλύτερα. Τα εγχώρια αφεντικά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξεμείνουν από εργατικά χέρια μιας και υπάρχουν τα πάμπολλα και πάμφθηνα χέρια των αλλοδαπών.

Ανώνυμος είπε...

το μαγιο.... δεν ειναι τιποτα μπροστα στα ποσοστα των νεοναζιστων

Ανώνυμος είπε...

Όλα έχουν σχέση μεταξύ τους. Όλα είναι σημεία των καιρών και το ...μαγιό και η τιβί και οι ναζί και η επικίνδυνη "αφέλεια" αυτών που στηρίζουν ...χρυσ..αυγ...., εδώ και αρκετα χρόνια, αφού μαζί με το υποτιθέμενο και δίκαια αναπτυσσόμενο βιοτικό επίπεδο του λαού, δεν αναπτύσσονταν ταυτόχρονα -επίτηδες προφανώς- και το πνευματικό του επίπεδο και όσοι προσπάθησαν να συμβεί αυτό, απλώς τέθηκαν στο περιθώριο. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η ελπίδα για ξύπνημα ενός τέτοιου λαού είναι πολύ μακριά ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: "ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΚΑΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ..."

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16157:-q-400-q&catid=10:2012-02-23-22-33-22&Itemid=81

Ανώνυμος είπε...

Ναι λοιπον...τζαμπα χτυπιομαστε...δεν ειμαστε απλα προβατα....ειμαστε προβατα ειδικων αναγκων....οχι σαν τους ανθρωπους με ειδικες ικανοτητες...καμια σχεση...ειμαστε με IQ πολυ πολυ κατω του μηδενος.

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι ισλαμιστές σε μερικά χρόνια θα δηλώνουν έως και τούρκοι να δούμε ποιος θα είναι το πρόβατο, ποιος ο λύκος, ποιος ήταν κότα για σφάξιμο και ποιος το ΓΑΪΔΟΎΡΙ.
Σας πειράζει η χρυσή αυγή και δεν σας πειράζει τα προσανάματα που βάζετε να κάψετε τα παιδιά σας

Ανώνυμος είπε...

Επειδή με ένα σχόλιο είναι αδύνατο να καταλάβει κάποιος, συνεχίζω το πρώτο σχόλιο.
Γνωρίζετε πολλούς αριστερούς που να πήγανε μετανάστες σε κάποια χώρα του σοσιαλιστικού παραδείσου;
Γιατί όλοι τους πήγαν σε χώρες του καπιταλισμού και μάλιστα ιμπεριαλιστικές;
Εσύ Χάρρυ που είχες πάει; Στους φονιάδες των λαών τους Αμερικανούς;
Γιατί πήγες εκεί; Επειδή οι ιμπεριαλιστές Αμερικανοί που απομυζούν τον πλούτο των φτωχών λαών όλου του κόσμου έχουν ανώτερο επίπεδο διαβίωσης άρα και μισθών;
Χάρρυ, με το συμπάθιο αλλά επειδή χρησιμοποιείς την φήμη σου για να διαμορφώσεις γνώμες στα έγραψα και όχι από αντιπάθεια.