Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ




ΑΝΗΘΙΚΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ…
ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα μου ντε!!! Ενας δε υπάρχει ρε γαμώτο, ένας!!!!!!!!!

Π

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου Χαρούλη, οι ψεύτες και δωσίλογοι στο τσιγκέλι, όμως να θυμάσαι και τις δηλώσεις του αρχηγόπουλού σου ("Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει στην Ελλάδα" - Κέρκυρα 22/8/2013).
Στο λέω γιατί αν... λέω αν, θα έρθω να σου ζητήσω λογαριασμό, νάμαστε ξηγημένοι.

Ανώνυμος είπε...

"ΑΝΗΘΙΚΟΙ,":
Γιατί? Για τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ άποψη, λογική, φυλή, θρησκεία, κλπ μια χαρά είναι. Μην σου πω και ήρωες! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ????

"ΨΕΥΤΕΣ,":
Ε, και? Είδες κανέναν τους να ντράπηκε? ΕΜΕΙΣ, γιατί τους πιστεύουμε???

"ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ":
Ωπα, ώπα. Εδώ είσαι εντελώς φάουλ! Γιατί ΑΝΙΚΑΝΟΙ? Κι αν ο στόχος τους είναι να μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ & και να τα ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ, μια χαρά ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ δεν είναι? Αυτοί φταίνε που ΕΣΥ & κι ΕΓΩ, ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ!, πιστεύουμε ότι θέλουν να μας σώσουν και επειδή -όντως- δεν τα καταφέρνουν, άρα είναι ανίκανοι?

"ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ":
Δεν το 'πιασα αυτό! Σίγουρα είπαν ψέματα, αλλά ΔΕΝ την άρπαξαν την εξουσία! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! Και καλά, αυτοδυναμία στη ΝΔ δεν δώσαμε. Μέχρι εκεί μας έκοψε το ρημάδι! Οταν όμως ψηφίζαμε Φωτάκη (6% !)& Μπένυ (12,28% - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! 12% στο ΠΑΣΟΚ του 2012!!) ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΝΔ???

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
-Δεν ειναι ΑΥΤΟΙ οι ανίκανοι!
-Δεν είναι ΑΥΤΟΙ οι βλάκες!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

Και δεν μας έκλεψαν καμία εξουσία!
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΩΣΑΜΕ!!! ΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ!!!