Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ! Αλλάζει την εισήγηση του ο εισαγγελέας Κουτρας για την ΕΛΣΤΑΤ;

20140630-165337-60817593.jpg
 

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Και ω του θαύματος…. οι “χαμένες” καταθέσεις και τα στοιχεία φωτιά, για τα οποία επί μήνες κατήγγειλε η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ πως έχουν αφαιρεθεί από το πόρισμα των πρώην Οικονομικών Εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, κατά το στάδιο της ανάκρισης για το τεράστιο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, όταν τα είχε στα χέρια της η ανακρίτρια Ελένη
Πεδιαδίτη, ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ!!!!!!
Αυτή είναι η αποκλειστική πληροφορία που έφτασε πριν λίγο στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ!
Μια πληροφορία, η οποία αλλάζει τα δεδομένα, ακυρώνει το πόρισμα του εισαγγελέα Κούτρα που έβγαζε λάδι τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, και στηριζόταν στο επίσης πέραν πάσης λογικής και αίσθησης δικαίου, πόρισμα της ανακρίτριας Ελένης Πεδιαδίτη.
Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ,
το Συμβούλιο Εφετών, είναι υποχρεωμένο να επανεξετάσει το θέμα.
Θεωρείται δεδομένο, ότι παρά το γεγονός πως το πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κύριος ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, κατ΄ επανάληψη και επί μήνες, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, κατήγγειλαν την εξαφάνιση σημαντικότατων καταθέσεων και άλλου υλικού από την σχετική δικογραφία της ανακρίτριας Ελένης Πεδιαδίτη και κανείς από την δικαιοσύνη δεν παραδεχόταν επίσημα, την αφαίρεση μεγάλου μέρους της δικογραφίας, η παρουσίαση των στοιχείων στα τελευταία φύλλα της εφημερίδας real news, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ την… “τυφλή δικαιοσύνη”, να τα βρει!
Το μεγάλο ερώτημα είναι, αν το Συμβούλιο Εφετών, θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο, ή θα την βάλει στο αρχείο.
Το δεύτερο ερώτημα είναι: Με ποιά εξειδίκευση οι δικαστές μπορούν να κρίνουν εξειδικευμένα στοιχεία τα οποία δεν κατανοούν λόγω της υφής του θέματος;
Και το τρίτο ερώτημα είναι, αν θα λάβουν υπόψη τους την πραγματογνωμοσύνη των πρώην Οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, ή θα την παραβλέψουν;;;;;;;;
Θα έχουν το θάρρος να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν να τηρούν το Σύνταγμα ή θα το καταλύσουν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα τεράστια πολιτικά και οικονομικά εγχώρια και διεθνή συμφέροντα;
Θα γράψουν λαμπρή ιστορία με χρυσά γράμματα ή θα σηκώσουν στις πλάτες τους την ρετσινιά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;;;;;;;
Κοντός ψαλμός, αλληλούια..!

http://attikanea.blogspot.gr/2014/06/blog-post_72.html

9 σχόλια:

i2lgames είπε...

Δέν υπάρχει πλέον τυφλή δικαιοσύνη αλλά κατευθυνόμενη. Πιστεύω πως ότι εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται, ως δια μαγείας, εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιου. Αρκεί να δούμε ποιος θα "δικαιωθεί" ως προφήτης και γενικός συντονιστής στα κανάλια μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς (ή ο Τσίπρας οσονούπω), θα μείνει πρωθυπουργός μιας χώρας που θα αποτελείται από δημοσίους υπαλλήλους, ΛΑΘΡΟμετανάστες και συνταξιούχους που δεν θα μπορούν να φύγουν λόγω ηλικίας.

Επιπλέον μου έχει κάνει εντύπωση το εξής:

Δύο χρόνια τώρα εδώ που ζω,
και γύρω-γύρω (Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Λουξεμβούργο), βλέπω να έρχονται καραβάνια τα Ελληνόπουλα. Από ανειδίκευτοι εργάτες που ψάχνουν δουλειά στις φάμπρικες (αλλά δύσκολα χωρίς γλώσσα) ή στις κουζίνες εστιατορίων μέχρι επιστήμονες και μάλιστα πολλούς γιατρούς ή νοσηλευτικό προσωπικό, πολλούς μηχανικούς (δεδομένης της κρίσης στην Ελλάδα που έχει ειδικά η κατασκευή) καθώς και νέων τεχνολογιών ΙΤ κτλ. Μιλάμε για μιλιούνια Ελληνόπουλα. Αυτό που δεν έχω δει είναι κανέναν δημόσιο υπάλληλο!!! Να δω βρε παιδάκι μου έναν να πει ότι "εγώ έπαιρνα στην Ελλάδα 2.200 το μήνα στο Δημόσιο και τώρα που με έριξαν στα 1.000 αποφάσισα ότι είναι λίγα και ξενιτεύτηκα"... Ούτε ένας βρε παιδιά, ούτε μισός για δείγμα... Γιατί...;;;;;;;;;;;
http://www.antinews.gr/

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μ αυτά που γραφείς δεν θα βγαλεις φράγκο...πούλα σουβλάκια στα μιλιουνια

Ανώνυμος είπε...

Απλά, σας πηδάνε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ...
Eίναι γνωστή η χιτλερική ρήση ότι «… σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχτούν και να πλουτίσουνε στη χώρα τους….».
Ένα από τα διαπρεπή (όχι από τα διαπρεπέστερα) φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που εξυπηρετούν πρόθυμα τους σκοπούς του κάθε αφεντικού, ξένου, ή ντόπιου είναι κιο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξ Ηρακλείου, που είναι συνεπώνυμος κι όχι συγγενής του μακαρίτη Μανώλη
Κεφαλογιάννη εξ Ανωγείων και μπαμπά της Όλγας, ο οποίος ήταν (με απόφαση του Τριμελούς Πλημελειοδικείου Ρεθύμνου παρακαλώ!) προστάτης των ναρκεμπόρων του Μυλοποτάμου!

Ομιλούμε βέβαια, για ένα πρόσωπο ελλιπέστατης πνευματικής και πολιτικής συγκρότησης, έναν καλοαναθρεμένο και θρασύδειλο τσόγλανο, η θέση του οποίου στο πολιτικό σύστημα οφείλεται στο... μπαμπά του, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον έτερο φελλό, χαζοχαρούμενο βλάκα και υπόδικο για κακούργημα, Μιλτιάδη Βαρβιτσίώτη. Είναι αυτό, που αποτυπώνεται στη λαική καθομιλουμένη: «Αν δεν είχε τις πλάτες του μπαμπά, δεν θα του ανέθεταν ούτε τη φύλαξη βαλσαμωμένου πουλιού, διότι θα του έφευγε...»

Ανώνυμος είπε...

Ο γράφων έτυχε να συνευρεθεί πριν 3 χρόνια με τον Κεφαλογιάννη σε γάμο στο Ηράκλειο. Ήταν η εποχή, που οι αγανακτισμένοι «σάρωναν» κι οι βουλευτές δεν κυκλοφορούσαν...άνετα. Δύο μέρες πριν, σ’ ένα χωριό κοντά στις Αρχάνες, οι καλεσμένοι είχαν πάρει στο κυνήγι κάποιους βουλευτές και πολιτευτές του Ν. Ηρακλείου, οι οποίοι είχαν την ατυχή έμπνευση να παραστούν σε γάμο και κατέληξαν να κρύβονται σε γειτονικά λιόφυτα! Ο κουραδόμαγκας λοιπόν, που κάνει τον καμπόσο, όταν βρίσκεται στο MEGA κι όταν συνοδεύεται από τους φουσκωτούς του, καθόταν πίσω-πίσω στην εκκλησία, σχεδόν κρυπτόμενος σαν το κουνάβι και με ύφος κακομοίρη. Θυμάμαι ότι είχα πει στο γαμπρό και καλό μου φίλο: «Σοβαρό μαλάκα κάλεσες στο γάμο σου Γιώργη. Πρώτη φορά βλέπω πολιτευτή να πηγαίνει σε γάμο, όχι για να δειχθεί, αλλά για να κρυφτεί». Για τέτοιον άντρα και Κρητικό (πανάθεμά τονε ) μιλάμε!

Το διαπλεκόμενο αυτό σκουπίδι, είναι ο σύζυγος της Graziella Grollo, με την οποία τους πάντρεψε οΔημήτρης Κοντομηνάς. Η κουμπαριά αυτή όμως δεν έχει...καμία σχέση με τη μη προφυλάκιση του Κοντομηνά για τα διαβόητα θαλασσοδάνεια. Απλά, οι δικαστικές αρχές «ευαισθητοποιήθηκαν» από το ξαφνικό πρόβλημα υγείας, που του παρουσιάστηκε κατά την ανάκριση!

Η σύζυγος του Κεφαλογιάννη έχει μαμά, η οποία λέγεται Ρεγκίνα Αμπουάφ κι η οποία με τη σειρά της έχει κι αυτή...μαμά, τη Graziella Grollo και γιαγιά της συζύγου Κεφαλογιάννη. Οι εν λόγω κυρίες πρέπει να είναι «διαόλου κάλτσες» και πολύ προκομμένες, αφού τα ονόματά τους φιγουράρουν στη Λίστα Λαγκάρντ, ως κάτοχοι του συνολικού ποσού του ενός δις ευρώπερίπου! Το «θάψιμο» της εν λόγω υπόθεσης, δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός, ότι ο Κεφαλογιάννης ήταν μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που διερευνούσε το θάψιμο της Λίστας Λανγκάρντ!

Ανώνυμος είπε...

Τοιούτου φυράματος υποκείμενα σας αποκαλούν ηλίθιους σε δημόσια θέα σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ! Κι εσείς κάθεστε και τους ακούτε, τους αφήνετε να ξεσαλώνουν γεμάτοι θράσος και χοντροπετσιά, χωρίς ούτε μια νύξη για το ποιόν τους. Συμμετέχετε σε πάνελ εξαγορασμένων παπαγάλων κι αντί να τους τα «χώσετε», να τους ξεμπροστιάστε και να τους ξευτιλίσετε για το βρώμικο και χυδαίο ρόλο τους, μήπως και αναθαρίσει και πάρει κουράγιο ο (προσωρινά) ηττημένος κι απογοητευμένος λαός, εσείς ανέχεστε να σας ξευτυλίζουν τα δοσιλογικά τομάρια με τις πλάτες των ξεπουλημένων κονδυλοφόρων.
Γιατί; Μα διότι είναι φανερό, πως-προκειμένου να γευθούν τους καρπούς της εξουσίας- η μισή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπουληθεί στα διεθνή FUNDS και στους εγχώριους νταβατζήδες, οι οποίοι προσπαθούν να εξαγοράσου και την υπόλοιπη!

Συνεχίστε έτσι σύντροφοι της Κουμουνδούρου, αλλά καλού κακού θυμηθείτε και τη ρήση του Μάο: «Αν νιώσεις ποτέ, ότι έχεις στα σκέλια σου τέσσερις όρχεις,να ξέρεις ότι δεν είσαι υπεράνθρωπος... Απλά σε πηδάνε».

Ανώνυμος είπε...

EINAI KATI XEIPΩTEPO AΠO "NEA BAPKIZA" H ΣYNEPΓAΣIA ME TO ... ΠA.ΣO.K !! ΘA EINAI H OΛIKH KAI TEΛIKH KATAΣTPOΦH THΣ APIΣTEPAΣ KAI THΣ XΩPAΣ !!! EINA AΔIANOHTO !!!

@avgerinosx είπε...

ολα όσα θέλετε να μάθετε για το ξεπούλημα της ΔΕΗ με στοιχεία στο Link

http://aygerinos.wordpress.com/2013/09/08/deh/

του Αυγερινού Χατζηχρυσού ΝΕXUS Ιουνίου 2013

ΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδος, με τζίρο πάνω από €6δις , με 7,5εκ.πελάτες και αυτή την στιγμή η μοναδική εταιρεία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με 62 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 363 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και μητρική του Ανεξαρτήτου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. στον οποίο το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτή η εταιρεία που το 2009 έκλεισε με κέρδη ύψους €1 δις, όπως είναι φυσικό εποφθαλμιούν πολλοί να αποκομίσουν μερίδιο των κερδών και της Αγοράς, πόσο μάλλον η Τροϊκα και οι πολυεθνικές που αυτή εκπροσωπεί.

Τώρα μάλιστα εντός των Μνημονίων που έχει υπογράψει η Τριμμερής Συγκυβέρνηση, και προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ.Σαμαράς κι ο κ.Βενιζέλος είναι και η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουν τον έλεγχο της, χωρίς το αστρονομικό αντίτιμο που θα έπρεπε να καταβάλλουν αλλιώς, όπως σε εποχές εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομίας και των Δημοκρατικών θεσμών.

Εδώ και τρια χρόνια κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να απαξιώσουν την Εταιρεία, να μειώσουν τα κέρδη της, να την φορτώσουν χρέη, να την τεμαχίσουν σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μειώσουν όσο γίνεται το αντίτιμο, αν υπάρξει τελικά τιμή για τους αγοραστές ή συμβολικό τίμημα ιδιωτικοποίησης της.

@avgerinosx είπε...

ολα όσα θέλετε να μάθετε για το ξεπούλημα της ΔΕΗ με στοιχεία στο Link

http://aygerinos.wordpress.com/2013/09/08/deh/

του Αυγερινού Χατζηχρυσού ΝΕXUS Ιουνίου 2013

ΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδος, με τζίρο πάνω από €6δις , με 7,5εκ.πελάτες και αυτή την στιγμή η μοναδική εταιρεία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με 62 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 363 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και μητρική του Ανεξαρτήτου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. στον οποίο το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτή η εταιρεία που το 2009 έκλεισε με κέρδη ύψους €1 δις, όπως είναι φυσικό εποφθαλμιούν πολλοί να αποκομίσουν μερίδιο των κερδών και της Αγοράς, πόσο μάλλον η Τροϊκα και οι πολυεθνικές που αυτή εκπροσωπεί.

Τώρα μάλιστα εντός των Μνημονίων που έχει υπογράψει η Τριμμερής Συγκυβέρνηση, και προσωπικά ο Πρωθυπουργός κ.Σαμαράς κι ο κ.Βενιζέλος είναι και η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουν τον έλεγχο της, χωρίς το αστρονομικό αντίτιμο που θα έπρεπε να καταβάλλουν αλλιώς, όπως σε εποχές εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομίας και των Δημοκρατικών θεσμών.

Εδώ και τρια χρόνια κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να απαξιώσουν την Εταιρεία, να μειώσουν τα κέρδη της, να την φορτώσουν χρέη, να την τεμαχίσουν σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μειώσουν όσο γίνεται το αντίτιμο, αν υπάρξει τελικά τιμή για τους αγοραστές ή συμβολικό τίμημα ιδιωτικοποίησης της.