Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΕΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ > (ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Posted by CretanPatriot

PRODOTES1


Στις 12 Φεβρουαρίου 2012, 199 Εθνοπροδότες βουλευτές, στο Ναό της Δημοκρατίας, ψήφισαν την παραίτηση άνευ όρων και αμετακλήτως από κάθε ασυλία της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδος μας. Ψήφισαν την καθολική δήμευση της Εθνικής περιουσίας. Ψήφισαν το PSI, όπου στο βωμό της διάσωσης των τραπεζών, έγιναν θυσία οι αποταμιευτές – ομολογιούχοι. Ψήφισαν την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Ψήφισαν την δραστική μείωση του κατώτατου μισθού, των κύριων συντάξεων και των επικουρικών. Ψήφισαν σωρεία απολύσεων στο Δημόσιο, ψήφισαν το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών που οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους.


http://www.express.gr/news/finance/564206oz_20120213564206.php3

Στις 12 Φεβρουαρίου 2012, η Προδοτική Κυβέρνηση Παπαδήμου, που σχηματίστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011, υποστηριζόμενη από τους Εθνοκτόνους Προέδρους της ΝΔ (Σαμαράς), του ΠΑΣΟΚ (Παπανδρέου) και του ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης), ψήφισε την υπαγωγή της Ελλάδος στο Αγγλικό Δίκαιο – άλλως το δίκαιο των δανειστών – και με την υπογραφή της, αυτή η κυβέρνηση, παρατήθηκε από την προστασία που μας παρείχε το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ιστορία θα καταγράψει τον προδοτικό ρόλο αυτών των πολιτικών προσώπων για τα όσα ψήφισαν στις 12 Φεβρουαρίου 2012 εναντίον των συμφερόντων της Πατρίδος μας και του λαού της. Στην Ιστορία, θα καταγραφεί αυτή η ημερομηνία ως αποφράδα ημέρα, ως η Άλωση της σύγχρονης Ελλάδος.

Επί σειρά ετών, κάποιοι μεταξύ αυτών και ο υπογράφων σε μια προσπάθεια ενημέρωσης του λαού μας, με αδιάσειστα στοιχεία αποκαλύπτουμε τον Εφιαλτικό ρόλο που παίζουν στις ημέρες της ζωής μας, αυτά τα πολιτικά πρόσωπα που εμφανίστηκαν με τη μορφή αρνιού και μετατράπηκαν στην πορεία σε αιμοσταγείς λύκους.

Ως εκ τούτου, παρακάτω θα σας παραθέσω την προσπάθεια συμπολιτών μας, οι οποίοι προσέφυγαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια προσπάθεια να βρουν το δίκιο τους, για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, από τις ελληνικές κυβερνήσεις!! Σημειώστε, πως η απάντηση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μου γνωστοποιήθηκε από έναν εξ εκείνων που είχαν προσφύγει στην ΕΕ.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

anafora-prodotes1

Ο αναφέρων δηλώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση παραβιάζει το άρθρο 28 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (το δικαίωμα διαπραγμάτευσης συλλογικών συμβάσεων και συλλογικής δράσης). Υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση ενέκρινε, με μη δημοκρατικό τρόπο, νόμο που καταργεί το δικαίωμα των συλλογικών συμβάσεων, αντικαθιστώντας τις με σημαντικά πιο αδύνατες ρυθμίσεις. Ο αναφέρων ζητεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να διερευνήσει κατά πόσον είναι νόμιμο να υπονομεύεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο το δικαίωμα που προβλέπεται από το άρθρο 28.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (30/4/2014):

 

Σύμφωνα με τη Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει γενική αρμοδιότητα παρέμβασης. Μπορεί να το πράττει μόνο σε περίπτωση που πρόκειται για ζήτημα σχετικό με το δίκαιο της ΕΕ. Αναφορικά με την πιθανή εφαρμογή του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 51 παρ. 1 αυτού οι διατάξεις του Χάρτη απευθύνονται στα κράτη μέλη, μόνον όταν αυτά εφαρμόζουν το δίκαιο της Ένωσης.

Το Μνημόνιο Συνεννόησης για τις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής και το Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο του Δευτέρου Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής είχα συναφθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ). Η Επιτροπή θεωρεί ότι εφ΄ όσον η Ελλάδα εφαρμόζει τα μέτρα βάσει τον εν λόγω Μνημονίου, εφαρμόζει τους όρους η υλοποίηση των οποίων θα επιτρέψει στο ΕΤΧΣ να χορηγήσει οικονομική βοήθεια. Ως εκ τούτου, οι προϋποθέσεις του προγράμματος που συμφωνήθηκε μεταξύ των ελληνικών αρχών και του ΕΤΧΣ, περιλαμβανομένων και των θεμάτων που έθιξε ο αναφέρων, δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου. Σύμφωνα με το άρθρο 51 παρ. 1 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, οι διατάξεις του Χάρτη απευθύνονται στα κράτη μέλη μόνον όταν εφαρμόζουν το δίκαιο της Ένωσης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Βάσει των διαθεσίμων πληροφοριών, δεν προκύπτει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα σχετίζεται με την εφαρμογή της νομοθεσίας της Ένωσης, αναφορικά με το ζήτημα που περιγράφει ο αναφέρων, εναπόκειται στα κράτη μέλη και μόνο να διασφαλίζουν την τήρηση των υποχρεώσεών τους όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα – όπως απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες και από την εσωτερική νομοθεσία τους.

Συνεπώς, θα μου επιτρέψετε να κλείσω με τον επίλογο ενός παλαιότερου άρθρου μου, ελαφρώς παραφρασμένο: «Άντε παιδιά κουράγιο. Λίγο δεβαριεδισμό, λίγο ακόμα παχυδερμισμό και θα φέρουμε πάλι τα σύνορα εκεί που ήταν το 1897. Εσύ σημερινέ Έλληνα, “ξύπνα” επιτέλους. Αρκετά ξαπόστασες στον καναπέ σου. Σήκω γιατί αν αρνηθείς αυτό το προσκλητήριο, κάποιοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ακόμη και το μνήμα των προγόνων σου. “Ξύπνα” Έλληνα, η Πατρίδα σε περιμένει. Σώσε τη φαμίλια σου. Λίγο ακόμη παλικάρι μου και η Ελλάδα θα πεθάνει. Αφύπνισε και συμπαρέσυρε τους συμπολίτες σου και κυρίως τους νέους με το φρόνημά σου και την αγωνιστικότητά σου, σε πανεθνικό ειρηνικό ξεσηκωμό κατά της κυβερνήσεως των Μνημονίων. Στείλε το μήνυμά σου, σε εκείνους τους επιλήσμονες πολιτικούς-βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σ΄ αυτή την μειοδοτική κυβέρνηση Σαμαρά, προκειμένου να τοποθετήσει την ταφόπλακα των ονείρων σου, της επιβίωσης της οικογένειάς σου και της ακεραιότητας της πατρίδος σου. Εδώ και τώρα βροντοφώναξέ τους πως δεν θα ξεχάσεις τα ονόματα όσων δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και θύμισέ τους πως, έχει ο καιρός γυρίσματα και πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται και εκδικείται»!!!

http://www.apostoloupanos.gr

5 σχόλια:

Delta είπε...

Σωστος

Delta είπε...

Σωστος

APORITOS είπε...

ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ.Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ είπε ότι το κόμμα του θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση αλλά με τρείς όρους: «Όχι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, όχι παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. όχι στο πλιάτσικο που θα επιχειρηθεί»«Είμαι σίγουρος είπε ότι ο “ομογάλακτος” εταίρος θα ζητήσει άρση του νόμου περί ιθαγένειας των μεταναστών>>.ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ κ.ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ=Λίγοι Αλλά Όλοι Σκατοπροδότες.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΛΑΟΣ.
ΝΔ = Νέα Δικτατορία.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΝΔ.
ΠΑΣΟΚ = ΠΑγκόσμια Συμμορία Ομοφυλόφιλων Κλεφταράδων.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΖΗΤΩ Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΒΙΚΥ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΦΡΙΧΤΑ.

ΑΡΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΘEMA: "Ο Eπαναστάτης ΔEN MENEI ποτέ Ξένος στη Zεστασιά της Aνθρώπινης Eπαφής"

Σε ομιλία του το 1963 .... Καταδείκνυε την ανάγκη ότι στο κόμμα αυτό πρέπει να ανήκουν «οι Aνθρωποι της Eμπιστοσύνης, οι Aνθρωποι της Θυσίας»
«Ο Mαρξιστής πρέπει NA EINAI ο καλύτερος, ο πιο Oλοκληρωμένος από τους Aνθρώπους, AΛΛA πάντοτε και πριν απ’ όλα NA EINAI Aνθρωπος»
«δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ο Mαρξιστής ΔEN EINAI MIA AYTOMATH και ΦANATIKH MHXANH… Ο Φιντέλ καταπιάνεται ξεκάθαρα μ’ αυτό το πρόβλημα σε μια από τις παρεμβάσεις του: «Ποιος EIΠE ότι ο Mαρξισμός EINAI αποποίηση των Aνθρώπινων ΣYNαισθημάτων, της ΣYNαδελφοσύνης, της Aγάπης προς τον Πλησίον, του Σεβασμού, της Φροντίδας για το Σύντροφο;»». Ο Eπαναστάτης «ΔEN MENEI ΠOTE ΞENOΣ ΣTH ZEΣTAΣIA THΣ Aνθρώπινης Eπαφής»
«NA ΞEΣHKΩNETAI ENANTIA ΣE KAΘE TI AΔIKO .... OΠOIOΣ KAI AN TO EKANE !»
«Εμείς, -Oλοκληρωτικά Aποπροσανατολισμένοι απ’ το φαινόμενο του σεκταρισμού- δεν καταφέραμε ν’ Aκούσουμε τους Σφυγμούς TOY ΛAOY για να μπορέσουμε να τους Mετατρέψουμε ΣE Συγκεκριμένες Iδέες και Συγκεκριμένες Γραμμές»
«H KATAXPHΣH THΣ Eξουσίας EINAI TO ΠIO Eύκολο πράγμα, το πιο ΣXYNO… Αυτό το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό»
«Διότι Aυτός που διοικεί KAI Aπομονώνεται Mέσα σε έναν Γυάλινο ΠYPγο, Προσπαθώντας NA Kαθοδηγήσει το Λαό με φόρμουλες, EINAI Aποτυχημένος και Bαδίζει στο ΔPOMO TOY ΔEΣΠOTIΣMOY»
«Αντεπαναστάτης EINAI εκείνος που Mάχεται Eνάντια στην Eπανάσταση, αλλά εξίσου αντεπαναστάτης είναι κι αυτός ο Kύριος που, Eκμεταλλευόμενος τις Eπιρροές του, Aποκτά Σπίτι κι Eπειτα Aποκτά δυο Aυτοκίνητα KAI Yστερα παραβιάζει τη Διανομή με το Δελτίο KAI Eπειτα Eχει Oλα Oσα ΔEN EXEI O ΛAOΣ»

KAI TEΛOΣ ....

Ο Eπαναστάτης ΔEN MENEI ποτέ Ξένος στη Zεστασιά της Aνθρώπινης Eπαφής (EPNEΣTO TΣE ΓKEBAPA)

YΓ: EEEEEΣEIΣ PE ΦIΛOI EXETAI ΣXEΣH ME ... ΔAYTA ;;;