Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τους ΓΑΠησε!

Αυτός και οι "παπανδρεϊκοί" βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν όποτε θέλουν τη συγκυβέρνηση των 155! Τρόμος στου Μαξίμου και... παρακάλια από τον Βενιζέλο!


Την ώρα που οι Σαμαροβενιζέλοι έψαχναν να κρυφτούν πίσω από Γιοβανόπουλους και Μουτσινάδες (δήθεν ότι βρίσκουν τους 180...) ακόμη και ο - απόλυτα απαξιωμένος πολιτικά - Γιώργος Παπανδρέου τους έριξε μια σφαλιάρα που θα τη θυμούνται για πάντα.

Με επιστολή του ζητά παραίτηση Βενιζέλου και, ουσιαστικά, απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση.

Στη μία το ξημέρωμα του Σαββάτου, μέσω του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ (δεν τόλμησε καν να απαντήσει ο ίδιος στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε), ο Βενιζέλος παρακαλούσε ουσιαστικά τον Γ. Παπανδρέου "να τηρήσει τις υποχρεώσεις του ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ".

Με άλλα λόγια, να μη ρίξει - ο ίδιος και...
οι (τουλάχιστον επτά) βουλευτές που επηρεάζει άμεσα - την κυβέρνηση!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ΓΑΠ ήθελε να ρίξει το Μπένυ,θα το είχε κάνει εδώ και καιρό.Το γεγονός ότι έχει ψηφίσει ναι σε όλα δηλώνει ότι στηρίζει.Κάτι άλλο παίζει.

Ανώνυμος είπε...

άσε και ο μπένι κρατάει στο χέρι του το πόρισμα για το φαγοπότι που έκανε ο γαπάκος επί δικών του ημερών στο πασόκ και τον "έχει" όποτε θέλει...

Ανώνυμος είπε...

Άρτζι μπούρτζι και Λουλάς…... ή ...... Άρτζι μπούρτζι και O Λουλάς ;;;;;;;;


"Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέφτονται Σαμαράς-Βενιζέλος! !!

ΓIA ΔYO ΛOΓOYΣ ΔEN ΘA ΓINEI .... "ΠPOEΔPOΣ" O ABPAMOΠOYΛOΣ:

1. EΠEIΔH EINAI ... TOYPIΣTAΣ KAI ΠOΛITIKOΣ TOYPIΣTAΣ !

2. EΠEIΔH ΘA ΓINEI O ..... Γ.Χάμπους !! (EΠEIΔH EINAI .... KAΛOΣ !)

--------------------ΠOIOΣ EINAI O .... Γ.Χάμπους ;;;------------------

".... ΔEN Eχω πρόβλημα αν ο Eπόμενος Πρόεδρος θα EINAI Kεντροδεξιός ή Kεντροαριστερός, APKEI NA EINAI .... KAΛOΣ !!!» TONIZEI σε συνέντευξή του στην Eλληνική έκδοση της «Huffington Post» ο ... πρόεδρος της .... Βουλής .... Βαγγέλης Μεϊμαράκης. !!!

OYTE KAI EMEIΣ ΘA EXOYME ΠPOBΛHMA NA EINAI O ... Γ.Χάμπους !!!!

ΠOIOΣ EINAI O .... Γ.Χάμπους ;;;

EINAI AYTOΣ, O Γ.Χάμπους που ZEI ME ENA ΠANTPEMENO ZEYΓAPI (ΣTH ΣOYHΔIA) EXONTAΣ EPΩTIKEΣ ΣXEΣEIΣ KAI ME TON ANTPA KAI THN ΓYNAIKA, ......... ελπίζει ότι ο NOMOΣ θα αλλάξει στο Mέλλον, ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τους Φρίντλαντς με τους οποίους ZEI MAZI !!!!

PE ... Βαγγέλη PEEE ... Μεϊμαράκη !!! AYTON TO Γ. (ΓAMMA) Χάμπους, AΣ KANEI H .... "BOYΛH" ΣOY ΠPOEΔPO THΣ ΣKOTOΔINHΣ ΣAΣ !!!!