Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο Αλβανός μακελάρης του Μικρολίμανου: Δείτε το σπίτι στο οποίο κρυβόταν! [photos]

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τετάρτης ,ο μακελάρης, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο το Σάββατο στο Μικρολίμανο, πυροβολώντας με καλάσνικoφ τους θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού... με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 από αυτούς.



Μετά από κοινή επιχείρηση ΕΚΑΜ και Ασφάλειας, ο πιστολέρο εντοπίστηκε και συνελήφθη σε κρησφύγετο στην οδό Αγίας Λαύρας 36, στο Γουδί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάποιος κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την παρουσία του Arber Bako στην περιοχή και ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Το κτίριο περικυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και με την χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, κατάφεραν να τον πιάσουν απροετοίμαστο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες μπούκαραν στο υπόγειο διαμέρισμα όπου κρυβόταν ο κακοποιός και τον συνέλαβαν, χωρίς αυτός να παρουσιάσει αντίσταση. Συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στο διαμέρισμα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα μαζί με τον Αλβανό κακοποιό, έμενε στο υπόγειο διαμέρισμα τον τελευταίο έναν με ενάμιση χρόνο. Ο δράστης έμενε μαζί του 3 με 5 μήνες, όμως μετά εξαφανίστηκε. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, χθες ένας άντρας επισκέφτηκε τους δυο συλλεφθέντες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήδη τρέχουν προς υπεράσπιση του οι δικηγόροι του ΣΥΡΙΖΑ