Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ;




Καλά είναι να τρελαίνεσαι με τον τσίου υπουργό της Οικονομικών της αδελφής Κύπρου, Χάρη Γεωργιάδη. Δείτε τι δήλωσε ο αθεόφοβος: «Δεν είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το αίτημα το οποίο θα πρέπει να στηρίξουμε και δεν είναι ασφαλώς η στάση της Κύπρου που θα κάνει ή θα έκανε τη διαφορά. Δεν είμαι βέβαιος ποιο είναι το αίτημα των ελληνικών αρχών, επειδή αυτό που με ένταση καταγράφηκε είναι η τοποθέτηση πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται χρήμα, αλλά χρόνο. Δεν είναι αντιληπτό τι σημαίνει αυτό, πάντως θα υπάρχει εκ των πραγμάτων επειδή το πρόγραμμα από τη στιγμή που τελειώνει δεν θα υπάρχει κάποια πίεση του χρόνου. Άρα από τη στιγμή που η τοποθέτηση είναι πως δεν χρειάζεται χρήμα, αλλά χρόνος δεν είμαι βέβαιος τι πρέπει να στηρίξει κάποιος»
Πλήρως πληροφορημένος ο χλαπατσίμπαλος, που από το πολύ τράβηγμα των αυτιών του από τους γερμανομαφιόζους  του Eurogroup, τα αυτιά του έχουν γίνει σαν λαγάνες… Κάτι τέτοιους βλέπεις και λες, είναι δυνατόν να είναι αυτός το σπερματοζωάριο που νίκησε;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σπερματοζωάριο νίκησε γιατί απλούστατα είναι
του...Δράκουλα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί; Ξέρει κάποιος ποιο είναι το αίτημα;

Σουλτάνα Γαλατσίδα Τριανταφυλλίδου είπε...

Τί θα πει δεν ...ξέρει ο "αδελφός" υπουργός; Τί πήγε να κάνει ο Α.Τσίπρας στην Κύπρο με τον Αναστασιάδη, τις προάλλες, ως όφειλε βεβαίως; Αν στ΄αλήθεια οι Γερμανοχειροκινούμενοι Ευρωπαίοι τους ...τράβηξαν τα αυτιά τους Κύπριους αδελφούς και λένε κάτι τέτοια ιλαροτραγικά, τί να πει κανείς για τα...μεγάλα αυτιά (που δεν είναι σημειωτέον, για ρατσιστικό σχόλιο)

sapiens είπε...

Αν όλο τούτο το πεις με Κυπριακή προφορά θα δεις ότι βγάζει νόημα...