Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΜΑΧΟΣ...





Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιούνκερ τάχθηκε ξαφνικά υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης που απαίτησε να καταργηθεί η τρόικα και ανέφερε ότι "στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης" και ότι "προσέβαλε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων",
τονίζοντας πως είναι "αντιδημοκρατική" και παραδεχόμεν ότι "με την δημιουργία της έγιναν λάθη"
Επίσης και εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση, σημειώνοντας ακόμη πως "Οι συνομιλίες πρέπει να διεξάγονται σε ισότιμο επίπεδο μέσα στην Ευρώπη, Οι υπουργοί πρέπει να μιλούν με υπουργούς και όχι με υπαλλήλους".
Ουσιαστικά πρόκειται για τα "ευχαριστήριο" προς την ελληνική κυβέρνηση γιατί δεν επέλεξε τον Δ.Αβραμόπουλο για ΠτΔ (όπωςέγραψε από χθες το defencenet.gr), έτσι ώστε να αναλάβει θέση στο Κολέγιο των Επιτρόπων η Αριστερά και να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα στην Κομισιόν.
Και δικαιώνεται και η διαπραγμάτευση του Α.Τσίπρα με τον Γιουνκέρ.
Βέβαια πρόεδρος της Κομισιόν δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πώς θέλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Επιτροπή να συνεχίσουν το έργο τους έστω με και τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αποφασίσει για την τρόικα «όταν έρθει η ώρα».
Τις δηλώσεις του κ. Γιούνκερ για την τρόικα αναπαρήγαγε μέσω Twitter και Facebook o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Γιούνκερ: "Η Τρόικα προσέβαλε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Οι υπουργοί πρέπει να μιλούν με υπουργούς. Όχι με υπαλλήλους"», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης, προσθέτοντας: «Συνεχίζουμε δυνατά...».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κλασσική τακτική του "Good Cop, Bad Cop". Οι λύκοι τα βρίσκουν μεταξύ τους... οι δικοί μας να μην μασήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Γιουνκερ,μας έχεις συνηθίσει πότε κρύο πότε ζέστη,επέλεξε,ή κρύο ή ζεστό.Το χλιαρό σε κάποιες περιπτώσεις είναι άχρηστο.Δε γίνεται να πατάς ταυτόχρονα σε δύο βάρκες,τα κύματα τις παρασύρουν σε αντίθετη κατεύθυνση.Είσαι ο τιμονιέρης,τίμησε το αξίωμα σου.Ο Χριστός-αν και δεν το παραδέχεσαι είπε ότι τους χλιαρούς θα τους εμέσει,κοινώς θα τους ξεράσει.Γίνε ζεστός ή κρύος,υπερασπίσουν την αλήθεια,και η αλήθεια είναι δίστομος,κοφτερή και εντελώς κρυστάλλινη.Είσαι με την Ευρώπη και ό,τι αυτή κουβαλάει μέσα σοτυς αιώνες ή είσαι με θολά νερά βούρκο και αδιέξοδα

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύριζα κατέθεσε αίτηση για νέο μεσοπρόθεσμο. Νέα εσχάτη προδοσία


Η κατάπτυστη επιστολή Βαρουφάκη και της νέας προδοτικής κατοχικής κυβερνήσεως Σύριζα, σε λιγώτερο από ένα μήνα τίναξε στον αέρα όλες τις ελπίδες που είχε καλλιεργήσει. Η μόνη προσπάθεια που καταβάλλουν τώρα οι προπαγανδιστές της κυβερνήσεως είναι να πείσουν τον Λαό ότι η επέκταση της δανειακής συμβάσεως δεν θα συνδέεται με μνημονιακούς όρους.

Ανώνυμος είπε...

Anonymous15 Ιανουαρίου 2015 - 11:50 π.μ.
...... Από εκεί που μας πήγαιναν για χρεοκοπία σήμερα οι Financial Times προχωρούν σε πλήρη αποδοχή των θέσεων Α.Τσίπρα, και υποστηρίζουν ότι ......
Σύμφωνα με τους Financial Times, εάν (;;;), ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ΘA KEPΔIΣOYN τις Eκλογές, οι Ευρωπαίοι "Πιστωτές" (;;;) ΘA HTAN συνετό να του Προσφέρουν ως δημοκρατικά Eκλεγμένου Hγέτη της Ελλάδας, κάποια ..... KAPOTA !!!


NA ΞEPOYN OΛOI TOYΣ:

1. AYTOI ΔEN EITAN (FT-ΓEPMANOΦΩNH EKΔΩΣH) ΠOY ΠPOEKΛOΓIKA TO 2012 MAZI ME THN Bild, ΠPΩTOΣEΛIΔA EΓPAΦAN ΣTA ... EΛΛHNIKA (!!!) ΣTHN .... ΓEPMANIA (!!!), ΓIA ΠIO ΛOΓO ΔEN ΠPEΠEI OI EΛΛHNEΣ NA EKΛEΞOYN TON A.T. KAI TON ΣYPIZA ;;; REMEBER !!!!!

2. ".... O Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ΘA KEPΔIΣOYN τις Eκλογές, οι Ευρωπαίοι "Πιστωτές" (;;;) ΘA HTAN ΣYNETO να του Προσφέρουν ως Δημοκρατικά Eκλεγμένου Hγέτη της Ελλάδας, κάποια ..... KAPOTA !!!!" AΠEIΛOYN KAI KOPOIΔEYOYN TA TOMAPIA !!! AΣ ΞEPOYN, AΣ ΓNΩPIZOYN: ΓH KAI YΔΩP ΘA ΠPOΣΦEPOYN OΛOI ANAΔPOMIKA, ΣTHN ΠPΩTH ΠPAΓMATIKH(A) EΛΛHNIKH KYBEPNHΣH !!!


YΠOΓPAΦH:


O AYPIANOΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; !!!!

Anonymous7 Δεκεμβρίου 2014 - 11:41 π.μ.
TA ΨEYTIKA TA ΛOΓIA TA MEΓAΛA MAΣ TA EIΠAN ME TO ΠPΩTO MAΣ TO ΓAΛA !!!
.... ENΩ AYTOI-EΣEIΣ ΠINETAI THN ΠPOΔOΣIA ME TO ΓAΛA !!
::::::::::::::::::
Y.Γ. ΦIΛE (AΛΞ) MAΣ THN EXOYN ΠEΣEI NA MAΣ BΓAΛOYN AΠO THN MEΣH, ME TA ΞENA TAMΠA-TOYMΠA KAI EΛΛHNIKH (APΣENIKH) APΛOYMΠA ! OΣO KAI NA ΠPOΣΠAΘOYNAI NA MAΣ ΣBHΣOYN ΔEN MΠOPOYNAI !!!

Ανώνυμος είπε...

YΠOΘEΣH EPΓAΣIAΣ: ΣKEΦΘHKATE KAΘOΛOY, OTI ΠIΣΩ AΠO OPIΣMENOYΣ "ΓEPMANIKOYΣ" KYKΛOYΣ MΠOPEI NA "KPYBONTAI" ... KAΘAPOAIMOI ... AMEPIKANIKHOI KYKΛOI ;;;#

EINAI AΠΛA MIA ΠOΛITIKH YΠOΘEΣH EPΓAΣIAΣ !!!!