Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΔΕ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΥΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ, Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ!

Έκρηξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Ποντάρετε στην προσωπική μου αποδόμηση

Έκρηξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Ποντάρετε στην προσωπική μου αποδόμηση
«Φωτιές» άναψαν για άλλη μία φορά στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σχέδιο νόμου, με «πρωταγωνίστρια» την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, όσο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη και του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, τους οποίους κατηγόρησε για στοχοποίησή της.
Η πρόεδρος της Βουλής ξεκίνησε με την αναφορά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο πρόσωπό της, μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και το κλείσιμο της συμφωνίας. «Ζωής θέλοντος» θα πάει η συμφωνία στη Βουλή, είχε πει ο υπουργός Οικονομικών.
Η κ. Κωνσταντοπούλου, αφού διόρθωσε τα ελληνικά του κ. Τσακαλώτου, τον κατηγόρησε για απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και του ζήτησε να απαντήσει γιατί ξεκίνησε την στοχοποίησή της, τις τελευταίες ημέρες. 
«Από την Τρίτη στοχοποιήσατε εμένα προσωπικά» είπε απευθυνόμενη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και πρόσθεσε: «Δεν εξηγήσατε για την προσωπική επίθεση που μου κάνατε και δεν εξηγήσατε τον αντιδημοκρατικό τρόπο που προωθείτε». 
Ωστόσο, στη συνέχεια, έστρεψε τα πυρά της και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη και στον υπουργό Επικρατείας, για δηλώσεις τους, όπως η αναφορά στον Φρόιντ από τον Αλέκο Φλαμπουράρη για την περίπτωσή της.
Τους κάλεσε δε, να τοποθετηθούν για το απαξιωτικό προς το πρόσωπό της πρωτοσέλιδο της Kontra News, χαρακτηρίζοντας την εφημερίδα «νέα Αυριανή».
Φίλης σε Ζωή: Ποιoς σε έχρισε γνήσιο εκφραστή της ψήφου του λαού;
Ο Νίκος Φίλης παίρνοντας το λόγο είπε ότι μπαίνει στον πειρασμό να σχολιάσει τα όσα είπε η κ. Κωνσταντοπούλου. Ουδείς νομιμοποιείται να μιλάει ως αυθεντικός διερμηνευτής της ψήφου του ελληνικού λαού. Η περιβόητη τεχνική της εξουσίας σύμφωνα με την οποία το μπόνους έχει να κάνει με το πρόγραμμα με το οποίο έχει εκλεγεί δεν λύνεται κατ' αυτό τον τρόπο.
Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Φίλης είπε ότι δημιουργεί μεγάλα θεσμικά προβλήματα ο ισχυρισμός της Κωνσταντοπούλου ότι στοχοποιείται.
«Δεν μπορεί να υπάρξει Πρόεδρος της Βουλής που να θεωρεί ότι τον έχει στοχοποιήσει η κυβέρνηση, παρότι τον έχει προτείνει ο πρωθυπουργός και έχει ψηφιστεί από το κυβερνητικό κόμμα. Είναι ένα θέμα το οποίο θα μας απασχολήσει όλους».
Στο άκρως εκρηκτικό σκηνικό που επιδεινώθηκε ραγδαία σήμερα με ισχυρές διαφοροποιήσεις που προδικάζουν ταχείες αλλαγές στους συσχετισμούς δυνάμεων, η Πρόεδρος της Βουλής παίρνoντας για δεύτερη φορά τον λόγο επί προσωπικού μετά την παρέμβαση Φίλη επανέλαβε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέπραξε με τους εκπροσώπους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού στη στοχοποίησή της ως Προέδρου της Βουλής.
Ζήτησε με εντονότατο ύφος να απαντήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και όχι ο Νίκος Φίλης, καθώς όπως ανέφερε δεν είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης.
Την ίδια στιγμή, η πρόεδρος της Βουλής σχολίασε ότι δεν έλαβε εξήγηση ούτε για τη συγκεκριμένη στοχοποίησή της, αναρωτώμενη ξανά «πως τολμάτε να στοχοποιείται την πρόεδρο της Βουλής και θεσμικούς παράγοντες». Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: