Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΕΛΛ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ;

«Αντάρτης» ο Σούλτς. Άδειασε τον Σόιμπλε

solt

Μόνος και έρημος θα μείνει ο Σόιμπλε! Υπέστη ηχηρό άδειασμα και από τον Σούλτς.

Μετά την πρωινή δήλωση του επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Τζιάννι Πιτέλα, ο οποίος καλεί την ‘Αγγελα Μέρκελ να μην υπονομεύσει τη συμφωνία με την Ελλάδα και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι προτίθεται να καλέσει δημοσίως την γερμανική κυβέρνηση, την γερμανική Βουλή και το γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα να εγκρίνουν τη συμφωνία.Ο Μάρτιν Σουλτς εμφανίστηκε αντίθετος με τις θέσεις του Γερμανού Σόιμπλε, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να σημειωθεί κι άλλη καθυστέρηση.

Όπως όλα δείχνουν παρατηρείται ρήγμα στο Βερολίνο, καθώς ο κ. Σουλτς που είναι και ηγετικό στέλεχος του SPD, δήλωσε ότι οι απόψεις που διατυπώνει επί του θέματος ο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε είναι προσωπικές και ότι σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις επίσημες θέσεις του κυβερνητικού συνασπισμού.

Κύκλοι προσκείμενοι στον Γερμανό πρόεδρο της Ευρωβουλής δήλωσαν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι στους κόλπους του SPD οι δηλώσεις Σόιμπλε έχουν προκαλέσει σφοδρή ενόχληση και ότι τόσο ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ όσο και ο Μάρτιν Σουλτς τάσσονται σαφώς υπέρ της άμεσης επικύρωσης της συμφωνίας και απολύτως κατά οποιασδήποτε ιδέας περί προσωρινού «δανείου γέφυρας». Cassandra

Δεν υπάρχουν σχόλια: