Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ο διάδοχος του Ψυχάρη στον ΔΟΛ και μια αποκάλυψη (BINTEO)

Ο Σταύρος Ψυχάρης
Ο Σταύρος Ψυχάρης

Βρέθηκε ο διάδοχος του Σταύρου Ψυχάρη στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη

Ο Καναλάρχης σου
Σαν ΒΟΜΒΑ έσκασε στον ΔΟΛ η είδηση για το... πρόβλημα υγείας του Σταύρου Ψυχάρη. Είναι προφανές ότι ο Σταύρος Ψυχάρης, που κατά δήλωσή του πάσχει από ήπιας μορφής... Πάρκινσον και έχει υποβληθεί σε αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά δεν βρίσκεται σε θέση να διοικήσει τον πάλαι ποτέ κραταιό δημοσιογραφικό οργανισμό. 
Πολλοί μάλιστα απορούν με ποιον τρόπο υποδείκνυε μέχρι σήμερα τα άρθρα στον Παπαχρήστο, στον Καρακούση και στα άλλα καλόπαιδα που έχουν βρει επαγγελματική στέγη στην οδό Μιχαλακοπούλου. Με email; Στο χαρτί; Με ταχυδρομικό περιστέρι; Με σήματα καπνού; Μέσω της συζύγου του; Με σήματα μορς;
Ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που απορούν σχετικά με το πως διηγήθηκε ο Σταύρος Ψυχάρης εκείνη την ιστορία για τις γάτες των Ιμαλαΐων, ώστε ο συγγραφέας να την αποδώσει με τόσο καλό τρόπο στο χαρτί. Και άλλοι απορούν πως συνεννοείται με τους φίλους του όταν πίνει τον καφέ του στο Da Capo της πλατείας Κολωνακίου.
Ένα έχουμε να σας αποκαλύψουμε: Ο Ψυχάρης μέχρι πρόσφατα έστελνε διάφορα sms, σε όσους δεν του έκαναν τα χατίρια ή σε όσους του χάλαγαν τη μανέστρα. Ακόμη και τώρα, ναι. Και είχε ανοιχτές τις πόρτες του γραφείου του για... βίζιτες.  Στιγμιαία, όπως όλα δείχνουν, τη στιγμή που έστελνε τα sms, δεν θα έπασχε από.... Πάρκινσον. Έτσι φαίνεται.
Σε κάθε περίπτωση ανησυχούν πλέον στον έτσι κι αλλιώς από όλες τις απόψεις χρεοκοπημένο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Στενοχωρήθηκαν επίσης με την θλιβερή εικόνα του άλλοτε πανίσχυρου εκδότη, με το ανήμπορο γεροντάκι, που δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά τις... Κυριακές "κεντάει" με την πένα του. 
Λέγεται ότι αναζητούν τον διάδοχο του Σταύρου Ψυχάρη. Που; Στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Ποιον; Τον διάδοχο του Σταύρου Ψυχάρη. Μήπως και σωθεί ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός, που τόσο έχει ταλαιπωρήσει αυτόν τον τόπο και τόσο ταλαιπωρείται σήμερα από την ανήμπορη και ασθενή... ηγεσία.. Λέγεται ότι τον έχουν βρει κιόλας. Ποιον; Τον διάδοχο. Ποιοι; Οι δελφινολόγοι του ΔΟΛ.  Είναι κάποιος που δεν πάσχει από Πάρκινσον...
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια: