Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η Ρεπούση Ζει! (με αγάπη το λέμε ρε, όχι με εχθροπάθεια!)

Να που οι καλοί δεν χάνονται ποτέ. Έτσι και η κορυφαία, η αξεπέραστη, η γυναίκα AZAX που κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν Τσέτες, ναζήδες, γερμανοτσολιάδες, μαντέληδες, τσουκάτοι, βαλιτσοφόροι προδότες, ρουφιανόσκυλα μαυραγορίτες, (+ όρνεα, σκουλήκια και ύαινες της ασιατικής υπαίθρου) και άλλες εκλεκτές περσόνες της ιστορίας, είναι πάλι εδώ! Πάλι μαζί μας!
Δείγμα ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να εκτιμά υπερκομματικά την ικανότητα μίας γυναίκας να καθαρίζει εκατομύρια πτώματα, αγέννητα έμβρυα ξεριζωμένα, κοριτσάκια κομματιασμένα από δόντια αδελφών γειτόνων, διαμελισμένους άνδρες, μάτια γυναικών, όρχεις παπούδων, γένια παπαδων, το αιδοίο της γιαγιάς μας κλπ κλπ. Αυτή δεν είναι γυναίκα, είναι δεξαμενή με οξύ. (κλικ στην εικόνα)



Να λοιπόν η κυρία Ρεπούση, επιλαχούσα στο πρόγραμμα “Θαλής”. Οι επιδοτήσεις κυμαίνονται από 400,000 – 1,200,000. Κατάλαβες μαλάκα Πόντιε, που δεν ξεστραβώνεσαι να γράψεις ένα βιβλίο για το πόσο ανωμαλάρα ήταν ο προ-παπούς σου (σαν την μακαρίτισα την ερωμένη του βιομήχανου ένα πράμα, που καθόταν πάνω σε ξιφίδια), για να χεστείς και συ στο τάληρο; Και στη δόξα βεβαίως – βεβαίως…olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: