Σάββατο 21 Μαΐου 2011

O ηθικολόγος Στρος, το άγιο ΔΝΤ και ο ΜΑΛΑΚΑΣ Έλληνας...

Από το  "Kranoforos"

Τα είδες Γιωργάκη που μας έμπλεξες; Με ανθρώπους που δεν έχουν ιερό και όσιο, με αυτούς που μας θέλουν υποταγμένους -σαν τη καμαριέρα- που μας θέλουν λοβοτομημένους πολίτες, πλαστελίνες στα χέρια των αδίστακτων ληστών του ΔΝΤ, υποτελείς στα συμφέροντα που λυμαίνονται το τόπο, από όπου και αν προέρχονται.
Καταναλωτικά όντα χωρίς σκέψη και με μόνο σκοπό στη ζωή μας να δουλεύουμε για να πληρώνονται οι μεγάλες τράπεζες και τα ξένα συμφέροντα.
Ο Στρος που μας έκανε τόσο καιρό υποδείξεις για το τι πρέπει να...
κάνουμε σαν Έλληνες και πως θα πρέπει να ζούμε από δω και στο εξής, αυτός ο τυπάκος κυκλοφορούσε με πανάκριβα αυτοκίνητα στη Γαλλία (έγινε σχετικός σάλος πριν σχεδόν από ένα μήνα στα ΜΜΕ) και μόλις χθες ο Στρος ο φίλος μας σε μια σουίτα των 3.000 ευρώ τη νύχτα αποπειράθηκε να βιάσει μια καμαριέρα.
Αλλά ξέρετε κάτι; Φταίτε οι μεγαλύτερες γενιές γιατί αφήσατε αυτή τη χώρα να βουλιάξει...η δική μου γενιά δεν πρόλαβε...τα βρήκε όλα κατεστραμμένα.Τους αφήσατε χωρίς έλεγχο και πολλοί από εσάς συμμετείχατε στη καθημερινή διαφθορά του δημοσίου και στις τοπικές κοινωνίες...και αυτό είναι ο λόγος που δεν διαφέρεται ΚΑΘΟΛΟΥ από τον ηθικολόγο Στρος με τη καμαριέρα στα πόδια του...
Βγάλατε τα μάτια σας αλλά δεν σκεφθήκατε ότι βγάλατε και τα μάτια των επόμενων γενεών...
Στον ηθικολόγο Στρος Καν...πολλοί Έλληνες θα αντικρίσουν τον εαυτό τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: