Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ...


«Εντύπωση προκαλεί η δημοσκοπική εικόνα που παρουσιάζει ο ΛΑΟΣ. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΛΑΟΣ, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το 2009, έλαβε ποσοστό 5,63%. Αντίθετα σήμερα λαμβάνει ποσοστό 5,3% . Ενώ δηλαδή όλα τα υπόλοιπα μικρά κόμματα εμφανίζουν αύξηση, αντιθέτως ο ΛΑΟΣ παρουσιάζει υποχώρηση»
Γιωργάρα, καλά ήσουνα στα ρηχά, εκεί στου γιαλού τα βοτσαλάκια με τα ακροδεξιοκαβουράκια… Τι τα ‘θελες τα βαθιά και τις απλωτές … Και σου το ‘πα Γιωργάρα, μέχρι εκεί που πατώνεις… Εσύ, τίποτα εκεί, να φας το κεφάλι σου… Ένα πουλάκι μου είπε ότι σε γκάλοπ που θα βγει αύριο-μεθαύριο σ’ έχουνε να παλεύεις με το 4%! Κι όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές  η πόλωση θα εντείνετε και ξέρεις τι σημαίνει αυτό…
Και που ’σαι Γιωργάρα, μη νομίζεις ότι ο Ελ. Λαός ξέχασε που ψηφίσατε με χέρια και με πόδια το μνημόνιο… Όλοι σας βέβαια και μέσα σ’ αυτούς κι εσύ, περνάτε στο ντούκου και κάνετε ότι ξεχνάτε την προδοτική πολιτική πράξη που καταδίκασε την Ελλάδα και τους Έλληνες γοα πολλές γενιές … Εσείς μπορεί να ξεχνάτε, οι άνεργοι, όμως, οι κάτω από τα όρια της φτώχειας, οι απελπισμένοι και οι πεινασμένοι, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: