Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΎ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...



«Έρχεται η Τρόικα και ρωτά: Γιατί έχετε κατώτατο μισθό υψηλότερο κατά 150 ευρώ από την Ισπανία που είναι πλουσιότερη χώρα; Και τότε τι τους απαντάς;»
Παντελής Καψής

Το πρώτο που τους λες Παντελή μου, είναι, «προσκυνώ πολυχρονεμένε μου αφέντη» ή όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν «ό,τι πεις εσύ αφεντικό»

Το δεύτερο που λες είναι, «κοίτα να δεις που δεν το προσέξαμε, καλά που μας το είπατε»

Το τρίτο που λες είναι, «μας πιάσανε κώτσους και θησαυρίζανε στην πλάτη μας οι τσογλαναράδες»

Το τέταρτο και τελευταίο που λες, χτυπώντας με δύναμη το χέρι σου στο τραπέζι ,είναι, «μείνετε ήσυχοι κύριοι, θα τους γαμήσουμε τα κουτάλια που τους ξεπετάγανε τους αληταράδες…»

Και το πέμπτο που θα σου λέμε εμείς είναι, «δεν πας στο διάολο ρε σάλια, σοσιαλιμοκοντόρε του κώλου κι εσύ και οι όμοιοί σου;»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φίλε χάρρυ θα μπορούσαμε μονομιάς κ έλκοντας λίγο από τις ρίζες των αρχαίων προγόνων μας κ συγκεκριμένα των σπαρτιατών να είμαστε εντελώς λακωνικοι κ γίνομαι πιο συγκεκριμένος:
Ναι, ωραία και...?
ή
Ε κ τι μ' αυτό....?

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντρέας και ο Γιωργάκης Παπανδρέου ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Αμέρικα να ξεχαρβαλώσουν την χώρα με τις σοσιαλιστικές παπαριές την υπερχρέωσε,την αποβιομηχάνησε ο πρώτος και την εκτέλεσε ο δεύτερος. Επίσης από κοντά και η αριστερά λειτουργώντας πάντοτε εκτονωτικά( όπως η βαλβίδα στην χύτρα). Η δε δεξιά ακολουθούσε αμήχανη και σερνόταν από το σύστημα ΠΑΣΟΚ όταν κυβερνούσε σε οποιανδήποτε αλλαγή επιχειρούσε άσχετα αν ήταν σε θετική κατεύθυνση ΠΑΣΟΚ και αριστερά με λύσσα το πολεμούσαν με τα κανάλια που έλεγχαν απόλυτα με εφημερίδες κ.λ.π.
Τι να θυμηθούμε το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, η Ελλαδα ανήκει στους¨΄Ελληνες, έξω οι βάσεις του θανάτου. σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα. αλλάζουμε ή βουλιάζουμε. Άντε γαμηθείται ξεπουλημένοι καριόληδες παλιοπούστρες.
Θα σας γαμήσουμε να το ξέρετε το σύνθημα του γαμημένου ΓΑΠ θα σας γίνει μπούμεραγκ:
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ - ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ - ΞΕΣΙΚΩΘΕΙΤΕ