Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!



Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ.  (Α. ΣΑΜΑΡΑΣ) ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ) ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ «ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ»...
ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ...

Μάκης Βορίδης : «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τον διεθνισμό και υπηρετούν συνειδητά ανθελληνικές επιλογές. Εγώ ως Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και έχοντας την ευθύνη αναπτύξεως του εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα το τονίζω για άλλη μία φορά: οι Έλληνες πατριώτες δεν θα γίνουν το δεκανίκι του πολιτικού κατεστημένου. Δεν θα στηρίξουμε Νέα Δημοκρατία, θα αγωνισθούμε για να ανατρέψουμε το δωσιλογικό πολιτικό κατεστημένο»
3 Μαρτίου το 2004

Σχόλιο Χάρρυ Κλυνν: Δε φτύνεις καλύτερα τα @@ ρε Μάκη Βορίδη, πολιτικέ καρεκλοκυνηγέ της συμφοράς...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο τσεκουράτος μάκης βορίδης:
Ο μαυρουδής (μάκης) βορίδης είναι ο δημιουργός του εθνικιστικού κινήματος Ελεύθεροι Μαθητές που ξεκίνησε σαν μαθητική παράταξη στο γνωστό Κολλέγιο Αθηνών.Διετέλεσε δε και πρόεδρος του 15μελούς σε αυτό το φυτώριο αυριανών πολιτικών και επιχειρηματικών προσωπικοτήτων.
Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται είτε ως τραγωδία, είτε ως φάρσα.Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που συνειδητά επέλεξε να ΒΟΛΕΥΤΕΙ-ΒΟΛΕΥΤΗΣ στις τάξεις της Νου-Δουλας.
Ο Κακομοιράκος αντωνάκης Κομανέντσης:Ο άνθρωπος δικαίως αποδεικνύει καθημερινά πως δικαίως ήταν συγκάτοικος του ΓΑΠ.Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας.Ότι αγγίζει το καταστρέφει.Γιατί έκανε αυτό το προσκλητήριο ο αποτυχημένος;Για να μαζέψει πίσω στο μαντρί την κόρη του δράκουλα , που επίσης σαν αποτυχημένη , εκβίασε τον Ελληνικό Λαό στις εκλογές της 6ης Μαϊου και ο Ελληνικός Λαός την έστειλε να κάνει παρέα με την τζούλια Αλεξανδράτου , που επίσης απέτυχε να μπεί στην βουλή.Πρέπει οι δυνάμεις της Δεξιάς να καθαρίσουν τη ΝΔ .Τώρα είναι η ευκαιρία , εφόσον , για λόγους ανάγκης , έχει ανέβει όλη η σαβούρα στο ήδη μισοβυθισμένο σκάφος της ΝΔ.Ανθρώπους που να τους δουλεύει ο αντωνάκης , ο μάκης , η ντορούλα και οι λοιποί φτωχοί συγγενείς , δεν τους αξίζει η δημοκρατία αλλά ούτε και η ελευθερία.Για τέτοιους ευκολόπιστους ανθρώπους μια χαρά είναι το μνημόνιο και οι προσβολές τύπου μέρκελ , σόϊμπλε κ.λ.π Όποιος αντέχει το δούλεμα του αντωνάκη του μάκη και της ντορούλας , δικαιούται και το μαστίγιο της μέρκελ.Σετ πάνε αυτά , θα ψηφίσεις αυτούς , ε τότε παίρνεις και τα υπόλοιπα σαν δώρο.