Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;



Κρυμμένο στη σκιά της μόνιμης διαμαρτυρίας, της ανέξοδης ανυπακοής που εκφράζεται μέσα από μια μονολιθική αντίληψη άρνησης της επαναστατικότητας και χωρίς καμιά πρόταση αστικής διακυβέρνησης, στερείς από την αντιπολίτευση κι αυτήν ακόμα τη αιτία σοβαρότητας του λόγου... Κατακαημένο ΚΚΕ, πως σε κατάντησε η Παπαρήγειος «παπαρολογία!»
«...
η οργάνωση του κόμματος υποκαθιστά το κόμμα, η κεντρική επιτροπή υποκαθιστά την οργάνωση του κόμματος και τελικά ένας “δικτάτορας” υποκαθιστά την κεντρική επιτροπή...»
Μήπως είχε άδικο ο Τρότσκι και η Ρόζα Λούξεμπουργκ;


Ποια ήταν μέχρι τώρα τα αποτελέσματα της ανέξοδης Παπαρήγειας ανυπακοής για τον άνεργο, για τον μισθωτό της ελαστικής εργασίας, για τον καθημαγμένο συνταξιούχο, για τον άστεγο, για τον πεινασμένο, για τον εξαθλιωμένο, για τον αυτόχειρα, για... για... για...

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ "ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

η σωστη κριτικη του κκε θα βοηθησει το συριζα να μη γινει πασοκ.η κριτικη της ηγεσιας του κκε βοηθα το συστημα και τουσ διαπλεκομενους να παραμεινουν

Ανώνυμος είπε...

οταν ολοι χτυπαν τον συριζα αφηνουν την χρυση αυγη να αλωνιζει και τον ηθικο αυτουργο αρχηγο τους ,να οπλισει το χερι καποιου και να σκωτωσει κοσμο σε μια ειρηνικη συγκετρωση

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ αρνειται οποιαδηποτε ευθυνη
Οι Ανεξαρτητοι Ελληνες εδωσαν τα χερια με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Στις 17 Ιουνιου το διλλημα θα ειναι Συριζα ή Χρυση Αυγη!

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι είναι ο φασισμός και η αυθαιρεσία για τη Δεξιά, είναι η απάτη και η πονηριά για το κόμμα του Περισσού.Τα μέσα,για να επιτύχει τους στόχους του. Το οξυγόνο,για να συντηρείται στη ζωή.Καμία Δεξιά δεν θα υπήρχε στην Ελλάδα, αν δεν υπήρχε η εξ αρχής στημένη Αριστερά με το κόμμα του Λαού. Καμία Δεξιά των δωσίλογων δεν θα κυριαρχούσε στην Ελλάδα,αν δεν υπήρχε το κόμμα των απατεώνων. Καμία φασιστική Δεξιά δεν θα κυριαρχούσε,αν το τιμημένο κόμμα δεν το έλεγχαν αποκλειστικά απατεώνες.Πώς το καταφέρνουν αυτό; Με έναν απλό τρόπο. Οι ακραίοι, με τη βοήθεια των ΜΜΕ, μπαίνουν επικεφαλής των κυρίαρχων αμυνών και των κυρίαρχων φοβιών του κόσμου.Τους ακραίους του δεξιού φασισμού τούς στηρίζουν οι δημοκράτες,οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον κομμουνισμό και μετά οτιδήποτε άλλο.Τους ακραίους του κομμουνιστικού φασισμού τους στηρίζουν οι δημοκράτες,οι οποίοι πρωτίστως φοβούνται τον φασισμό των παλατιών και μετά οτιδήποτε άλλο.Έτσι δίχασαν τον ελληνικό λαό στον εμφύλιο και έτσι κάνουν κάθε φορά που έρχονται εκλογές.
Από ποιους ξεκίνησε ο ελληνικός εμφύλιος;Από τον Ζαχαριάδη, τον Σιάντο και τον Βαφειάδη.Από τους σφουγγοκολάριους του Στάλιν.Είναι δυνατόν να ήταν πραγματικός εμφύλιος;ΑΠΑΤΗ ήταν.Η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ της ελληνικής ιστορίας.Μια από τις μεγαλύτερες ΑΠΑΤΕΣ της παγκόσμιας ιστορίας.Χωρίς αυτήν την ΑΠΑΤΗ οι δωσίλογοι θα είχαν εκτελεστεί όπως συνέβη σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο και δεν θα μας κυβερνούσαν ακόμα και σήμερα. Χωρίς αυτήν την ΑΠΑΤΗ ο "γέρος της Δημοκρατίας", που σκότωσε τον κόσμο στα Δεκεμβριανά, θα είχε κρεμαστεί στο Σύνταγμα και δεν θα υπήρχε η βασικότερη αγία οικογένεια της χώρας.
Ένας λαός ολόκληρος κατασφάχτηκε και στον εμφύλιο αυτόν δεν χάθηκε ούτε ένας πρωτοκλασάτος δωσίλογος ή σταλινικός.Οι πρώτοι διασφάλισαν τα κλοπιμαία της κατοχής και οι δεύτεροι αμνηστεύτηκαν και γύρισαν από το ανατολικό μπλοκ και τους ταΐζουμε σαν ήρωες.Χωρίς αυτήν την ΑΠΑΤΗ τα τεμπελόσκυλα, που παριστάνουν τους κομμουνιστές επαναστάτες, θα είχαν διαλύσει ως κόμμα και θ' αναγκάζονταν επιτέλους να εργαστούν σαν άνθρωποι,όπως συνέβη σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πληρώνει το ΚΚΕ, απολαμβάνει τις υψηλές υπηρεσίες του. Το χρηματοδότησαν κάποτε οι Εβραίοι του Πολίμπιρο του Στάλιν και σήμερα το χρηματοδοτούν οι Εβραίοι τοκογλύφοι και ομοεθνείς του Μπεναρόγια. Κάποτε συντηρούνταν με ρούβλια, ενώ σήμερα με δολάρια.Αυτό ήταν το μαγαζί του Ζαχαριάδη, γιατί τέτοιος ήταν ο ηγέτης του. Ο κατ’ επάγγελμα προβοκάτορας, προδότης και όποτε χρειαζόταν δολοφόνος, δημιούργησε το ανάλογο κόμμα. Δημιούργησε το προβοκατόρικο και προδοτικό κόμμα, το οποίο όποτε χρειάζεται μπορεί και γίνεται δολοφονικό απέναντι στους Έλληνες. Αυτός, ο οποίος σκότωνε όποιον αντιλαμβάνονταν ως ανταγωνιστή του, δημιούργησε το κόμμα που μας οδήγησε στον εμφύλιο.To ΚΚΕ των απατεώνων μεταμορφώνει τον πιο σκληρό Πρωθυπουργό της Δεξιάς και του εμφυλίου σε γέρο της Δημοκρατίας.Η Αριστερά του ΚΚΕ μεταμορφώνει τον δειλό Ανδρέα σε γενναίο αντιχουντικό. Η Αριστερά του ΚΚΕ θάβει έναν ολόκληρο Παναγούλη και δείχνει σαν ήρωα ακόμα κι έναν Τσοχατζόπουλο.Με τη βοήθεια, τα μέσα και τα χρήματα των φασιστών διακρίνεται το ΚΚΕ στην κοινωνία. Με αυτά τα μέσα σχεδόν μονοπωλεί τον συνδικαλισμό των εργαζομένων τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα και με τα ίδια μέσα παίρνει αφύσικα μεγάλα ποσοστά στον συνδικαλισμό των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.Το ΚΚΕ αποφασίζει ποιος είναι "δημοκράτης" και ποιος όχι.Το παντελώς άκαιρο για την εποχή μας ΚΚΕ επιβιώνει μόνο και μόνο επειδή τελεί υπό την ηγεσία της άκαιρης Παπαρήγα.ΑΞΙΑ διάδοχος του Χαρίλαου. Αυτός θάφτηκε σαν "καπετάνιος", χωρίς να έχει πολεμήσει ποτέ και αυτή είναι υψηλοσυνταξιούχος, χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ. Αυτοί είναι οι ηγέτες του ΚΚΕ και τέτοιο είναι και το κόμμα τους. Απατεώνες μαγαζάτορες όλοι τους και μαγαζί το ίδιο. Το σύνολο του κομματικού μηχανισμού του ΚΚΕ λειτουργεί κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν των ιδρυτών και των ηγετών του.