Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ!

7 σχόλια:

SKANDALOS είπε...

Φαντάζομαι το αντωνάκι να συγκαλύπτει τα γιωργάκια με σιθρού κομπιναεζόν και να τους φαίνονται τα γυμνά κωλαράκια…ανυπομονώ να βραχιολιοθούν το συντομότερο…

Ανώνυμος είπε...

Χαρυ ειναι ο μονος που τα βαζει στα ισα με το πολιτικο συστημα και εχει αρχ...δια.Αυτα τα ελεγε απο το 10 και τα μαθαινουμε το 12!Πρεπει να ενωθουμε ολοι οι Ελληνες υπερ του Πανου ειναι ο μονος που τα ελεγε αυτα!!Δεν ξερω που τι θα εκανε αν κυβερνησει αν και ειναι ο μονος που ειχε προγραμμα προεκλογικα αλλα θα χαρω να δω τα μπασταρδια που μας φεραν εδω φυλακη!μου ειναι αρκετο σαν ελληνας και δεν ειμαι ουτε αριστερος ουτε δεξιος!!

Ανώνυμος είπε...

παλι με την παναγια ρε καραγκιοζη καμμενο?
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ

SKANDALOS είπε...

Προς τον προηγούμενο ανώνυμο και θρασύδειλο υποκείμενο...
Και συ που γαμήθηκες και συνεχίζεις τι καταλαβαίνεις;;; Πες μας και μας να δούμε μήπως χάνουμε κάτι...

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω την αντίδραση για τον καμένο. Αλλά η παναγία ο Αλλάχ και ο Βούδας δεν φταίνε τίποτα. Είναι υποστάσεις που χρειάζονται πολύ για να αντέξουν. Οπότε άνθρωπε την οργή σου να στρεψεις στους ενόχους. Αυτούς δηλαδή που σε γαμανε απο τότε που γεννήθηκες όπως και όλους μας. Ηρέμησε λοιπόν και αντέδρασε σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που προσπαθήτε να βάλετε μυαλό σ´ αυτον που βρίζει την Παναγία και τον Καμμένο δεν καταλαβαίνετε ότι είναι άδικος ο κόπος; Να βάλετε μυαλό σε ένα ΖΩΟ που προφανώς του αρέσει να τον γαμάνε και γουστάρει αυτά που βιώνει τα τελευταία χρόνια και δεν θέλει κανέναν Καμμένο να του αλλάξει την κατάσταση αυτη;;; Το κακό είναι ότι σαν το ζώο αυτό υπάρχουν πολλά, εκατομμύρια τέτοια ζώα στην Ελλάδα, όσο θα υπάρχουν η άνοιξη θα είναι μακρυά...

Ανώνυμος είπε...

ασχετο,αλλα οποιος βριζει ,ειναι λογω ελλείψης ,αναγκαίου και ικανού λεξιλογίου του ,ώστε να μεταδώσει αυτά που θέλει να πει...κριμα ...να εχουμε ξεπεσει τοσο σαν λαος..