Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2012, VPRC KAI PUBLIC ISSUE...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανένας από τους δύο.
Ο ελληνικός λαός..Σταθερά!

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, αυτό:

http://hassapis-peter.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2307.html

πώς το βλέπεις;

Μήπως ο Τσίπρας είναι τελικά λιγότερο αντιμνημονιακός από όσο δείχνει;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι μάλλον ο μαλάκας! Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή; Η δημοσκόπηση της PUBLIC ISSUE είναι χθεσινή (Ιανουάριος 2013). Το Νοέμβριο ΚΑΙ Η PUBLIC ISSUE έδινε προβάδισμα 3 μονάδες στο ΣΥΡΙΖΑ και μόλιστα το δημοσίευσες εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσκόποι την δουλειά τους και εμείς την ....δικιά μας, όσοι έχουν....

Savour είπε...

Από το Νεέμβριο ως τώρα και μετά τη δόση, η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ πήρε φιλολαϊκά μέτρα και κατάφερε να αναστρέψει το κλίμα. Ο Ελληνικός Λαός επιτέλους κατάλαβε πόσο εμπαθείς και καιροσκόποι είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ και εμπιστεύεται την μόνη ήρεμη δύναμη που μας οδηγεί στο απάνεμο λιμάνι. Τον Στουρνάρα και τον ακόλουθό του το Σαμαρά, ο οποίος τον στηρίζει με τόση θέρμη, ακόμα κι αν κάνει τα αντίθετα από αυτά που ο Αντώνης έλεγε προεκλογικά, τότε που ήταν κι αυτός λαϊκιστής. Ευτυχώς είδε το σωστό δρόμο και δεν φέρνει σε δύσκολη θέση την Αγγελικούλα, τη Χριστίνα και τον κ. Σόϊμπλε. Ζήτω ο Αντώνης, Ζήτω ο Στουρνάρας, Ζήτω ο Άδωνις, Ζήτω ο Ντινόπουλος, Ζήτω ο Βορίδης, Ζήτω ο Κεδίκογλου, Ζήτω ο Μιλτιάδης, Ζήτω η Βούλτεψη και μερικοί άλλοι που μας τα ζαλίζουν από τα κανάλια των αμώμων.

Den variesai είπε...

Όταν αυξήθηκε ο φόρος στη βενζίνη, τα συνολικά έσοδα του κράτους μειώθηκαν από τη μείωση της κατανάλωσης (εξακολουθεί).
Όταν αξήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας, τα συνολικά έσοδα του κράτους μειώθηκαν από την απόσυρση μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων (εξακολουθεί).
Όταν αυξήθηκε ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, τα συνολικά έσοδα του κράτους μειώθηκαν και πάλι από τη μείωση της κατανάλωσης. Πέραν τούτου τίθεται σε κίνδυνο η υγεία του πληθυσμού από την κάυση κάθε είδους ξυλείας, σκουπιδιών κλπ. Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα μείωσης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και ότι η είσπραξη των φόρων, η αύξηση τωων οποίων ήταν ψηφισμένη μνημονιακή προϋπόθεση για τις δόσεις, εξελίσεται ικανοποιητικά!
Ο έξυπνος παραδέχεται και διορθώνει το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει!
Όσο για τη ρύπανση, μετά τον αρχικό θόρυβο, τα μνημονιακά ΜΜΕ τον έκαναν γαργάρα!

Ανώνυμος είπε...

το λιγοτερο που πρεπη να κανη ο κολοτουμπασ σαμαρας εινε να ζητηση συγνωμη απο τον γαπ και το πασοκ γιατι εμας μας εχει γραμενους στα παπαρια του αν δεν ηταν ο γαπ να μας σωση δεν θα εχε την ευκερια να μας σωση και αυτος και επιτελου ο κοσμος καταλαβε και θα τον ξανα ψηφηση