Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (Τζ. Όργουελ)


Η σαπιοφυλλάδα της Καθημερινής, το Αλαχαβούζειο βοθροκάναλο  του ΣΚΑΪ και τα μνημονιοδημοσκοπικά τους δεκανίκια με θράσος πιθήκου εμφανίζουν τον Ελληνικό λαό ηλίθιο και τον Έλληνα μαλάκα με περικεφαλαία!
Τα 3.400.000 των Ελλήνων  που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και το 57% των νέων που μάταια ψάχνουν δουλειά και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό, είναι κατενθουσιασμένοι με τα οικονομικά επιτεύγματα της συγκυβέρνησης και επειδή υπολογίζουν ότι σε λίγο θα τρώνε με χρυσά κουτάλια… επιβραβεύουν το Σαμαρά και το κόμμα της ΝΔ δίνοντας, έστω ΚΑΙ στιγμιαία υπόσχεση, ότι θα την αναδείξουν πρώτο κόμμα όποτε και αν γίνουν οι εκλογές!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EINAI KAI ... αλλά προσπάθεια κατάλυσης Kράτους και δημοκρατίας, με προφανείς κινδύνους για το έθνος, τον Eλληνικό λαό. Eννοούμε αναγκαστικά πλήρη Kατάλυση, αλλά KAI Kαταστροφή του μέρους της Kρατικής λειτουργίας που εξυπηρετεί λαϊκή κυριαρχία, Eθνική Aνεξαρτησία, κοινωνική προστασία. Αυτό EINAI !! «Όσοι το Xάλκεον Xέρι βαρύ του φόβου Aισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας Eχωσι΄θέλει Aρετήν και Tόλμην η Eλευθερία.»

Ανώνυμος είπε...

EINAI KAI ... αλλά προσπάθεια κατάλυσης Kράτους και δημοκρατίας, με προφανείς κινδύνους για το έθνος, τον Eλληνικό λαό. Eννοούμε αναγκαστικά πλήρη Kατάλυση, αλλά KAI Kαταστροφή του μέρους της Kρατικής λειτουργίας που εξυπηρετεί λαϊκή κυριαρχία, Eθνική Aνεξαρτησία, κοινωνική προστασία. Αυτό EINAI !! «Όσοι το Xάλκεον Xέρι βαρύ του φόβου Aισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας Eχωσι΄θέλει Aρετήν και Tόλμην η Eλευθερία.» ... πόσο δύσκολο και Oμορφο EINAI NA Eίσαι Eπαναστάτης στην Eπιστήμη KAI Eπαναστάτης !!

Ανώνυμος είπε...

Μας έχουν για τους μαλάκες χαχόλους που είμαστε Χαρούλη. Μόλις τον περασμένο Ιούνιο αποδείξαμε πόσο καλά τρώμε αμάσητη την κατάπτυστη προπαγάνδα τους και πόσο χειραγωγήσιμοι μαλάκες είμαστε! Νομίζω ότι με το τραγούδι σου "Κυρά Κατίνα" τα λες όλα!!!