Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου και τα Funds…

Η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου και τα Funds...
Δεν πάει καιρός μετά από την διαρροή ότι στέλεχος του ΣΔΟΕ ισχυρίστηκε πως πίσω από την κατάθεση – μαμούθ που αναγράφεται στην λίστα Λαγκάρντ, βρίσκεται η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Ο επίμαχος λογαριασμός είχε ως διαχειριστή, “μπροστινό” όπως λένε στην αγορά κάποια κυρία Μαρία Παντελή που όπως αποδείχτηκε ήταν αδύνατο να κατέχει τέτοιο χρηματικό ποσό.
Την διαρροή της είδησης ακολούθησαν διαψεύσεις από την ίδια την κυρία Παπανδρέου, που απείλησε με αγωγές, όπως και από έτερο διαχειριστή της λίστας, τον κύριο Μιωνή.
Αντίθετα, η κυρία Παντελή αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα, από την Μασσαλία όπου μετανάστευσε από την άνοιξη του 2011. Συμπτωματικά όταν η λίστα άρχισε να μετατρέπεται σε στικάκια από τον τότε υπουργό, κύριο Παπακωνσταντίνου.
Η υπόθεση βρίσκεται ήδη υπό δικαστική διερεύνηση, όπως και η όποια προσφυγή κάνει η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου κατά των εφημερίδων που διέδωσαν την είδηση.
Και όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το όνομα της κυρίας Παπανδρέου συνδέθηκε με επενδυτικά προϊόντα.
Στις περιβόητες επιστολές που είχε αποκαλύψει η Λιάνα Κανέλλη στο περιοδικό “Νέμεσις“, υπάρχει ένα άκρως ενδιαφέρον μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο η κυρία Παπανδρέου ασχολείται με… επενδύσεις.
Στην αναφορά του χρηματιστηριακού γίγνεσθαι, εντύπωση προκαλεί το όνομα “Wayne Hummer“. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πρέπει να μιλήσει η αδελφή της για επενδύσεις.
Τι είναι ο Wayne Hummer; Εάν δεν πρόκειται πάλι για κάποια τρανταχτή συνωνυμία, ένας κολοσσιαίος επενδυτικός οίκος. Με έκδοση, εκμετάλλευση και διαχείριση αρκετών Funds, equities αλλά και προϊόντα αποκλειστικά για καταθέσεις μετρητών.
Όχι, ο συγκεκριμένος οίκος δεν έχει κάποια σχέση με το Fund του κυρίου Μιωνή. Για να μην πάει ο νους σας στο πονηρό το λέμε…
Δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση
fund_margaret
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: