Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΑΜΑΡΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ "ANTINEWS"!!!

Θα συνεχίσουμε να σύρουμε τον χορό των Γερμανών;

Όλα βρίσκονται στον αέρα και οι επόμενες τρεις ημέρες θα κρίνουν το μέλλον της Κύπρου. Αν και δε μπορεί κανείς να προδικάσει το αποτέλεσμα των πολύ σκληρών παζαριών που γίνονται όλες αυτές τις ημέρες, θα μπορούσαμε τώρα να πούμε ορισμένες αλήθειες που μπορεί να πονάνε αλλά δυστυχώς έτσι είναι:
Πρώτη αλήθεια: Οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο είναι εγκληματίες και οδηγούν την Ευρώπη σε ένα οικονομικό ολοκληρωτικό πόλεμο. Αν και θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα δεν το κάνουν. Θα μπορούσαν να επιτρέψουν στους Κύπριους να πάρουν δάνειο απ’ ευθείας από τον ΕSM, δάνειο που δε θα γραφόταν στον χρέος. Αντί λοιπόν να δώσουν τα 5,8 δις επέλεξαν να κουρέψουν τις καταθέσεις. Το μήνυμα σαφές σε άλλους, κυρίως σε Γάλλους και Ιταλούς. «Προσέξτε γιατί τώρα ξέρετε τι σας περιμένει».
Δεύτερη αλήθεια: Τα μνημόνια και οι απόλυτες λύσεις είναι λανθασμένες και καταστρέφουν λαούς. Το ξέρουμε κι εδώ στην Ελλάδα, το ζουν οι Κύπριοι, θα το αισθανθούν σύντομα κι άλλοι λαοί.
Τρίτη αλήθεια: Οι Ρώσοι μπορεί να είναι πανίσχυροι, μπορεί να κινδυνεύουν να χάσουν πολλά στην Κύπρο, αλλά δε θα ρισκάρουν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ που είναι οι οικονομικές σχέσεις της Μόσχας με το Βερολίνο. Για τα… μάτια της Κύπρου δεν πρόκειται να χαλάσουν τη σχέση τους Μέρκελ και Πούτιν, ο κόσμος να χαλάσει. Η στάση τους το απέδειξε. Έδωσαν μόνο επιμήκυνση του δανείου των 2,5 δις ευρώ και αρνήθηκαν άλλο δάνειο στους Κύπριους.
Τέταρτη αλήθεια: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανείς να αντισταθεί στη Γερμανία, εκτός από τους Αμερικανούς που, όμως, δεν πολυενδιαφέρονται προς το παρόν αφού αυτοί έχουν βρει το μηχάνημα που τυπώνει χρήμα. Ούτε οι λαοί του Νότου είναι σε θέση να κάνουν συνασπισμό κατά του Βορρά και το κυριότερο: Οι Γάλλοι, και ιδίως ο Ολάντ, είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Κοινώς «κότες» με τα δικά τους προβλήματα. Δείτε μόνο πώς αντιμετωπίζουν την κρίση που απειλεί να τινάξει στον αέρα το ευρώ ή στην καλύτερη να δημιουργήσει μια Γερμανική Ευρώπη.
Πέμπτη αλήθεια και πιο σημαντική για την οποία είπαμε τα παραπάνω. Η Ελλάδα αν δεν ακολουθούσε την πολιτική που ακολουθεί, έστω κι αν τα Μνημόνια είναι εγκληματικά, θα ζούσε στιγμές σαν κι αυτές που ζει η Κύπρος, δέκα φορές πιο μεγάλες. Αν τα Χριστούγεννα δεν παίρναμε τη δόση – μαμούθ τώρα δε θα υπήρχε τραπεζικό σύστημα και θα περιμέναμε στις ουρές να πάρουμε κανένα 200άρι ευρώ που θα μας έδιναν από τις καταθέσεις μας. Κι εδώ στην Ελλάδα δε μιλάμε για χρηματοδοτική ανάγκη 17 δις αλλά για 250 δις και βάλε. Ούτε μιλάμε για τράπεζες σαν τη Λαϊκή, αλλά για πολύ μεγαλύτερες. Αν, επομένως, το «παίζαμε» επαναστάτες τώρα θα βλέπαμε τα θυμαράκια ανάποδα. Και μ’ αυτό δεν εννοούμε ότι δεν πρέπει να αλλάξει το Μνημόνιο ή ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλη λιτότητα. Εννοούμε ότι χωρίς να αλλάξουν οι ευρωπαϊκοί συσχετισμοί θα χορεύουμε στο χορό των Γερμανών που δυστυχώς έχουν δημιουργήσει το τέταρτο οικονομικό Ράιχ. Αν δε μπορέσει κάποιος να τους πάει κόντρα, θα ζούμε το δράμα που οι τεχνοκράτες έφτιαξαν τόσο καιρό πριν.
Έκτη αλήθεια που αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τους «τζάμπα μάγκες». Συμφωνούμε με τον Τσίπρα ότι οι Ευρωπαίοι είναι οι μισοί γκάγκστερ και οι άλλοι μισοί φοβισμένοι. Όμως, οι μαγκιές σαν κι αυτές που έκανε ο Αναστασιάδης, θα πρέπει να έχουν κι έτοιμο σχέδιο σωτηρίας της χώρας. Κι εμείς θα θέλαμε να λέμε «όχι» στα Μνημόνια, αλλά πρώτα πρέπει να γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Αν δηλαδή θα μπορούμε να πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις, αν θα μπορούμε να εγγυηθούμε τις καταθέσεις του κόσμου, αν θα γυρίσουμε στη δραχμή και πώς, αν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις στην αγορά και την οργή του λαού. Αν μας πει ο κ. Τσίπρας πώς θα τα πετύχουμε όλα αυτά και δε θα γίνουμε… Κύπρος, τότε είμαστε μαζί του. Αλλά να κοκορεύεσαι παίζοντας με το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.
Μία είναι λοιπόν η ελπίδα για τους αδύναμους λαούς όπως ο ελληνικός ή ο κυπριακός. Να αντιληφθούν οι Γερμανοί πόσο κακό θα πάθουν αν διαλύσουν την ευρωζώνη. Να πάψουν να λειτουργούν με καουμπόϊκο τρόπο, με μαφιόζικες μεθόδους και με μια λογική εκδίκησης για την ήττα τους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Α.Ψ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


ΕΠΙΤΡΟΠΗ WORREN.1962

Η ΛΕΞΗ “ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΗ-ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕςΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΣΠΛΑΧΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟ , ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ,ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ , ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ – ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ..-. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΘΑΒΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ..-. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΕΓΚΩΜΙΑΖΟΝΤΑΙ .. ΚΑΜΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ , ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ “ΣΟΛΩΝ “ , ΘΕΣΠΙΣΕ ΩΣ ΕΓΓΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ , ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΘΛΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Κ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ .ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ


1962 ΟΜΙΛΙΑ IFK ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤ 11110 ΕΠΙΤΡΟΠΗ WORREN.1962