Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

«ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…




Για να είμαι ειλικρινής προς στιγμή πίστεψα ότι τα αδέλφια μας οι Κύπριοι θα είχαν το κουράγιο να επιλέξουν τη μοναδική λύση σωτηρίας της Πατρίδας τους που δεν είναι άλλη από την επιστροφή στο Εθνικό τους νόμισμα…
Είμαι σίγουρος ότι όλοι τους γνωρίζουν, πάρα πολύ καλά μάλιστα, ότι η επιστροφή στην Κυπριακή λίρα είναι και η μοναδική λύση που θα τους επέτρεπε να ελπίζουν.
Δεν είμαι σίγουρος, όμως, ότι γνωρίζω τους λόγους που τους ώθησαν να υιοθετήσουν λύσεις που με μαθηματική ακρίβεια θα μετατρέψουν το νησί της Αφροδίτης σε προτεκτοράτο, πολύ χειρότερο μάλιστα από εκείνο της Αγγλικής αποικιοκρατίας!
Τα περί σωτηρίας της Πατρίδας βέβαια και τις άλλες ηχηρές μπούρδες, τ’ ακούω βερεσέ…

3 σχόλια:

Dependent World είπε...

Δυστυχώς μας έκαναν τα μυαλά σαλάτα. Το κόμμα του ανανστασιάδη έλεγε βλακείες και όπως φαίνεται πέρασε το δικό τους... Έβγαιναν εδώ και μια εβδομάδα και την μια μας έλεγαν ότι μπορούμε να πάμε πίσω στην λίρα και μετά οι ίδιοι οικονομολόγοι τα άλλαζαν λέγοντας ότι θα ήταν η καταστροφή μας. Οι πολιτικοί μιλούσαν ότι είναι πολιτική απόφαση! Εγώ το ήξερα ότι θα μας πουλούσαν και ας πήγα την Τρίτη να φωνάξω για το ''όχι''. Δίχασαν τον λαό.
Το δησυ ότι ήξερε για το σχέδιο κουρέματος τήρησε αποχή την τρίτη. Τώρα το ακελ που ήξερε από τον περασμένο Ιανουάριο για το σχέδιο για τις τράπεζες σήμερα τήρησε αποχή ενώ μπορούσαν αν ήθελαν να το σταματήσουν. Μας πούλησαν ωμά.
Έτσι όμως πιστεύω θα ξυπνήσουμε πιο γρήγορα γιατί ο κόσμος δεν είναι μαλάκας. Ας ελπίσουμε ότι θα σηκώσουν τον πισινό τους και θα βγούν στους δρόμους. Δείτε τι λένε γιατροί και οικονομολόγοι.

http://dependent-world.blogspot.com/2013/03/dr-michalis-xaralampous-ta-nomosxedia-gia-tin-exigiansi-twn-trapezwn-einai-pagida.html

http://dependent-world.blogspot.com/2013/03/dr.stelios-platis-dimosia-apantisi-pros-laspologous.html

Ανώνυμος είπε...

Κότεψαν οι πολιτικοί.
Ο κόσμος της Κύπρου όμως έχει κάκαλα.
Οποιαδήποτε δημοσκόπηση δείχνει ότι θελουν ανεξαρτησία - ελευθερία.
Δεν κράτησε πολύ το ΟΧΙ κρίμα.

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Στο χέρι μας είναι να τους δείξουμε την δύναμη μας. Να μην ξανά αγοράσουμε τίποτα γερμανικό. Εάν το κάνουν αυτό όλες οι χώρες που καταπατούνται από τους γερμανούς σίγουρα θα τους πονέσει.