Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Απίστευτη ομολογία Γιούνκερ για τα δεινά που υφίσταται η χώρα μας

«Δε θα εφαρμόσουμε ποτέ σε κανέναν άλλον ό,τι στην Ελλάδα...»

Αναγνωρίζοντας τον εξοντωτικό χαρακτήρα των μνημονίων που επιβλήθηκαν στην χώρα μας, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε.... αφοπλιστικά πως «δεν θα επαναλάβουμε ποτέ τη λύση που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα».
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup, με δηλώσεις του στις Βρυξέλλες ουσιαστικά αναγνώρισε ότι η συνταγή που επέβαλαν στην Ελλάδα οι Ευρωπαίοι είναι αποτυχημένη και προφανώς δεν θα εφαρμοστεί πουθενά αλλού για να μην οδηγήσει στα ίδια αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το πρώην πρόεδρο του Eurogroup, η Ευρωζώνη, η οποία είχε ήδη υποδείξει ότι αυτή η λύση η οποία εφαρμόστηκε στην Ελλάδα ήταν μοναδική, θα πρέπει να είναι προσεκτική αναφορικά με την αξιοπιστία της.

Άλλωστε ο κ. Γιούνκερ έχει ήδη εκφράσει την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο να υπάρξει εξέγερση και επανάσταση λόγω της ακατάσχετης λιτότητας...

Όσον αφορά στην συνεδρίαση του Εurogroup, ο κ. Γιούνκερ επεσήμανε ότι μόνο πρόοδος δεν αρκεί, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση για την Λευκωσία. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς να υπάρξει λύση στο κυπριακό πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια:

Πέτρος Δ. είπε...

κ. Γιούνκερ,
σε ποια άλλη χώρα θα βρείτε τόσους μαζεμένους να σας κάνουν τεμενάδες ...Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας, και τα τσικό τους παπαδήμους και παπαρήγες...

χρυσάυγουλο το ναζι-ιάρικο

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωση όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά που τα κατηγορούσαν οι ξοφλημένοι πολιτικοί ως λαϊκιστικά.