Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο Α. Σαμαράς καλεί τον λαό σε ανυπακοή και αυτοδικία;





Γιατί ο Σαμαράς δεν καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται;


 "Από την άλλη πλευρά, όμως, οφείλουμε να πούμε πως, όταν υπάρχει αναλγησία και ανευθυνότητα από την πλευρά της εξουσίας, τότε πράγματι πυροδοτούνται φαινόμενα ανυπακοής και αυτοδικίας.
Όταν διαρρηγνύεται το Κοινωνικό Συμβόλαιο ανάμεσα στην Κυβέρνηση και το λαό, τότε καταρρέει η εμπιστοσύνη των πολιτών στους νόμους και διαχέεται κάθε είδους αντικοινωνική προδιάθεση.

    - Όταν διαλύεται η οικονομία από αλλεπάλληλες φορο-επιδρομές εκεί οδηγούμαστε.

-- Όταν πληρώνουμε επί δεκαετίες για... μελλοντικά αγαθά και υπηρεσίες, εκεί οδηγούμαστε.

-- Όταν αυξάνονται τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ πολύ πέρα από τα όρια ανοχής των ανθρώπων, εκεί οδηγούμαστε.

Η ανυπακοή στους νόμους της Δημοκρατίας είναι αντικοινωνική συμπεριφορά ή οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές. Αλλά αυτό είναι μόνον η μισή αλήθεια...

Η άλλη μισή -- και οφείλουμε να την πούμε -- είναι ότι η αναλγησία της κυβέρνησης πυροδοτεί κάθε είδους αντικοινωνικές συμπεριφορές. "

Από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στις 3/2/2011
http://arxeio.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=70269&a...
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ η ομάδα αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά που όχι μόνο δεν καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται αλλά σύμφωνα με το σκεπτικό πάντα των γαλάζιων παιδιών της "ομάδας αλήθειας" της Νέας Δημοκρατίας, του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του υπουργού δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη Νίκου Δένδια καλεί τον κόσμο σε ανυπακοή και αυτοδικία;

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις ξαναλέω, σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό των γαλάζιων στελεχών.

Και αυτό το βίντεο ΔΕΝ είναι συρραφή αποσπασμάτων αλλά ένα ενιαίο απόσπασμα από ομιλία του Αντώνη Σαμαρα (καταδικάζω την βία απ όπου και αν προέρχεται).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς είναι ο συγχρονος ΙΑΝΟΣ.
Ό άνθρωπος με τα δυο πρόσωπα πλημμυρισμένος στην ψευτια και την αναξιοπιστια του χειρότερη ακομα και απο αυτη του μεγαλύτερου απατεώνα.

Αν αυτος ο ανθρωπος εκανε αυτοκριτικη για αυτα που έλεγε δυο χρονια πριν ερθει στην εξουσία με αυτα που σημερα κανει και ειχε επάνω του λιγο ανδρικο φιλοτιμο και τσίπα θα έπρεπε να εχει κανει χαρακίρι η στην εσχατη περίπτωση να ειχε παραιτηθει και ξεκουμπιστει.
Ασφαλώς και αστειευομαι δεν περιμενω απο αχυρανθρωπους τενεκεδες να εχουν μεσα τους εντοσθια ειναι παραγεμισμενοι άχυρο και πατσαβουρες όποτε λειπουν παντελώς συναισθηματα σαν αυτα που ανεφερα ανωτερω.
Ενας πολιτικός που βασιζει την παραμονή του στην εξουσία βασιζόμενος σε ψεμματα και απατες εχει περιορισμενο μελλον και ημερομηνία λήξης.
Ο συγκεκριμένος "κύριος" ειναι προιον αναλλωσιμο που χρησιμοποιειται σε ειδικες περιπτωσεις που παντοτε φερουν πολιτική ανωμαλία. Αφου πραξει τα δέοντα τον ξαναενταφιαζουν στην ναφθαλινη και τον επαναφςερουν όταν και αμα κριθει σκόπιμο.
Το δυστύχημα όμως δεν ειναι μόνο αυτος για τον τόπο είναι καιαυτοί που συνεχιζουν να ζουνε στο ψεμμα του και να τον υποστηριζουν και στην περ'ίπτωση του ΓΑΠ να τον επευφημουν και να τον αγκαλιάζουν. Εδω η κατασταση εχει αναγκη ψυχιατρκης παρακολουθησης για ολους αυτους που θεωρουν τους εαυτούς τους λογικούς συμπεριφερόμενοι ως βαρεια αρρωστοι παρανοικης σχιζοφρενειας.