Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!



Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα άνδρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν άγρια έναν διαδηλωτή ο οποίος είναι πεσμένος στη γή. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα και στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει η ένταση μεταξύ των ΜΑΤ και των δημοσιογράφων.



…Και να σου θυμίσω ανεξερεύνητε κ. Σαμαρά ότι όποιος παίζει με τη φωτιά, μαζεύει στάχτες!
Κοίτα και αν μπορείς κατάλαβε  κ. αλλοπρόσαλλε,  που οδηγείς τα πράγματα!
Καταλαβαίνεις το μέγεθος των ευθυνών σου ή δεν το καταλαβαίνεις;
Εγκρίνεις αυτήν την πρωτοφανή βαρβαρότητα ή δεν την εγκρίνεις; Αν την εγκρίνεις είσαι άξιος της πώρωσης και της βλακείας σου, αν δεν την εγκρίνεις οφείλεις σήμερα κιόλας να παύσεις τον ακατανόμαστο κ. Δένδια και να στείλεις στα σπίτια του τους νταήδες ματατζήδες που μας γυρνάνε πίσω στο 1944…



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ξυλοκόπημα που το βλέπετε?

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικοί δέν φταίνε σε τίποτα, εντολές της τρικομματικής συγκυβέρνησης μόνο εκτελούν, και το
ίδιο ακριβώς θα γίνεται και σε ενδεχόμενη κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ.

Παναγιώτης είπε...

Αν δεν θέλετε να το πείτε ξυλοκόπημα, τότε μπορείτε να το πείτε βασανισμό. Τί διαφορά έχει όμως; Η ουσία δεν είναι η ίδια;

Το επιχείρημα ότι τα ΜΑΤ απλά εκτελούν εντολές, είναι επιεικώς γελοίο! Όταν βασανίζουν κόσμο (όπως στο συγκεκριμένο βίντεο), τότε το κάνουν επειδή το θέλουν. Μπορείς να πεις ότι είναι "φορτωμένοι", αλλά δεν μπορείς να πεις ότι απλά εκτελούν εντολές. Τους βγαίνει ο άνθρωπος των σπηλαίων που κρύβουν μέσα τους πολλοί από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΜΠΙΣ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iTvDU4zqdt4#!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ (ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ) , ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΗΤΖΗΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙΣ . ΑΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩΧΕΙΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ . ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ http://www.youtube.com/watch?v=ALg7DIrpwVs&list=PLEF76187F68BA5D9E&index=2

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που θα σκοτώνονται σε λίγο μεταξύ τους θα είναι ΈΛΛΗΝΕΣ!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ?

Αν στην κατοχή καταφέρναμε εμείς, οι Έλληνες, να βάλουμε 2 τάγματα Γερμανών να σκοτώνονται μεταξύ τους, θα στενοχωριόταν κανένας Έλληνας?
Το αντίθετο μάλιστα: Θα χορεύαμε από τη χαρά μας!!!

Οι λογικοί συσχετισμοί δικοί σας!
Εγώ παραθέτω απλώς λογικές σκέψεις.

Ανώνυμος είπε...

MA KAΛΑ.. ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ; ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ. ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ε, εφτακόσια ευρώ είναι αυτά....έτσι νιώθεις ότι έχεις κάποια αξία σ΄αυτόν τον μάταιο κόσμο. Πληρώνεσαι τόσα πολλά λεφτά για να δέρνεις τους διαδηλωτές στους δρόμους κι ας αλωνίζουν οι ληστές και οι δολοφόνοι των ηλικιωμένων ανά την Ελλάδα. Αλλωστε το να δέρνεις είναι φαίνεται πιο εύκολο και πιο νεατερνταλίσιο από το να πάς σε κάποια άκρη της Ελλάδας να σκάβεις τη γη για να σπείρεις και να θερίσεις στην συνέχεια.