Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...


«Δε μπορεί να σταθεί η εξουσία, όταν στηρίζεται στην αδικία, στην επιορκία και στην προδοσία.»
Δημοσθένης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέκεται βρε κορόιδα,με Πολύδωρα και Τατσόπουλο. Κατά τα άλλα αυτή η συγκυβέρνηση θα πέσει με πάταγο. Χάρρυ μου,αγόρι μου οι χαχόλοι που χάνουν τα πάντα από μισθούς,εργασία και κατοικία,ελπίζουν οι ηλίθιοι στην εντιμότητα και στην ανακύκλωση του πολιτικού συστήματος. Εσύ μόνο έμεινες να ελπίζεις σαν χάνος στην τιμωρία όσων μας οδήγησαν εδώ. Πρέπει να τιμωρηθούμε και άλλο σαν άνθρωποι και σαν λαός τα θέλει ο κώλος μας, αλλά μετά να μην διαμαρτύρομαστε μας αξίζουν τα χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ μου αγόρι μου ζητάς τιμωρία των ενόχων,το παίζεις πατριώτης και ανήκεις στο πολιτικό σύστημα,γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο πολιτικό σύστημα που ανήκει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αν κατάλαβες καλά το πολιτικό σύστημα τείνει στην αυτοσυντήρηση του και στην διάσωση του .... αυτό ο καραμαλάκας ελληνικός λαός δεν θέλει να το καταλάβει,γι αυτό και θα υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά δικαιοσύνη του λαού μιλάς, ξεχνάς νομίζω πως για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο οι έμμισθοι πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ και των θολών αντιρατσιστικών αντιπατριωτικών συνιστωσών του έκαψαν Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενώ τώρα που συντρέχουν σοβαροί λόγοι και όχι γελοιότητες πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών,μούγκα στην στρούγκα,φύλλο δεν κουνιέται,ζήτω το ΠΑΣΟΚ ο ΑΝΔΡΕΑΣ και ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ με την μετεκλογική συγκυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ light στα περί δικαιοσύνης, στο ειδικό δικαστήριο πρέπει να πάνε όλα τα υπάρχοντα κόμματα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι το ΚΚΕ και τους ακραίους αναρχοπράκτορες του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ,οτιδήποτε άλλο λες αποτελεί εθνική προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΕΕ???? ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ .... ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ... ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ...... ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ .... Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί να ντραπεί ο ΣΑΜΑΡΑΣ,έριξε τους λαγούς φωτοβολίδες ΠΟΛΥΔΩΡΑ και ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ να μας ζυγίσει πόσα κιλά μαλάκες είμαστε,τελικά πρέπει να είμαστε χοντρομαλάκες που δεν χωράνε ούτε σε τάνκερ,αφού βγήκε και ο ΤΣΙΠΡΑΣ να υμνήσει τον ΑΝΤΡΕΑ ... ΑΚΌΜΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ????