Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Vprc: Εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ, μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,5%

Μεγάλη πτώση της ΔΗΜΑΡ, η οποία μπορεί και να μην βρίσκεται εντός Κοινοβουλίου στις επόμενες εκλογές και οριακή πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της τελευταίας δημοσκόπησης της VPRC που πραγματοποίησε για το tvxs.gr.
Η δημοσκόπηση επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς, μέσω των οποίων...
γίνεται έκδηλη η δυσφορία και η αγανάκτηση του κόσμου. Μόλις το 9% των ερωτηθέντων είναι υπέρ του νέου σχήματος κυβέρνησης, ενώ το 81% δηλώνουν δυσαρεστημένοι. Ακόμη, το 59% πιστεύει πως η χώρα θα δει πρόωρες εκλογές, ενώ το 22% πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.
Η απόφαση Κουβέλη να αποχωρήσει δίχασε τις γνώμες, με το μεγαλύτερο ποσοστό (44%) να τη θεωρούν λάθος έναντι 35% που τη θεωρούν σωστή. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ΔΗΜΑΡ από υπολογίσιμη δύναμη, πασχίζει να επιβιώσει σε ένα αβέβαιο 2,5%. Την ίδια στιγμή, η Χρυσή Αυγή σημειώνει οριακή αύξηση, αγγίζοντας το 14,5%.
Ο ανασχηματισμός φαίνεται πως δεν γύρισε κεφάλια, το ότι το 73% των ερωτηθέντων θεωρεί πως η χώρα βαδίζει προς λάθος κατεύθυνση, μιλάει από μόνο του.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και με την επίσημα καταγεγραμμένη ανεργία να ξεπερνά το 27%, μόλις το 45% δηλώνουν εκλογική προτίμηση, ενώ το 26% δηλώνει πως δεν θα ψηφίσει καθόλου ή θα ρίξει άκυρο/λευκό.
Πηγή:  koutipandoras


Με νύχια και με δόντια οι δημοσκόποι του συστήματος προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την ακροδεξιά ΝΔ και το σάπιο ΠΑΣΟΚ… Για πόσο ακόμα; Το τρίο τσολάκογλου (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ) μετά βίας θα ξεπερνάει το 25%!
Εδώ θα ήμαστε…

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θεριό έχει δυό δεκανίκια,το ένα το λένε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το άλλο ΣΥΡΙΖΑ,ας όψονται οι πυροβολημένοι από τα μνημόνια οπαδοί του δικομματισμού,θα διασώσουν πάλι το πολιτικό σύστημα με την ψηφο τους. Τι θες μαλάκα πατριωτική αριστερά του πατριωτισμού που είναι εθνικά υπερήφανη όταν οι λαθρομετανάσυες κρατούν ελληνικές σημαλιες ????? Η θες ρατσιστές πατριώτες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ????Ότι και να ψηφίσεις το πολιυικό σύστημα της πουλημένης μεταπολίτευσης θα σε κυβερνά πανύβλακα χαχόλε.

Ανώνυμος είπε...

Με νύχια και με δόντια ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ καταφέρνουν να σώσουν πάλι τον δικομματισμό.

Ανώνυμος είπε...

Θα ξαναβρεί επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ την συνιστώσα της ΔΗΜΑΡ ....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ να μας εκπροσωπήσει η πατριωτική εκδοχή της ΡΕΠΟΥΣΗ ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΧΑΡΡΥ θα έπρεπε να είσαι υποψιασμένος,η γελοία οπερέτα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συσπειρώσει το σύνολο του ελληνικού λαού η γραφικότητα τους θα οδηγήσει σε διπολισμούς τύπου ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ... αυτά τα δύο αποκαίδια του δικομματισμού καλούνται τώρα να τον σώσουν στα μάτια του αποβλακωμένου ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να ψηφίσετε χαρατσωμένα χαχολάκια του δικομματισμού,θα πάρετε και το αντίπαλο δέος του σε συσκευασία δώρου .... για μία πως να την πούμε τώρα .... πατριωτική συγκυβέρνηση των υγιών πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα είμαστε ΧΑΡΡΥ μου να φτύνουμε όσους τώρα γλείφουμε,ενώ έχουμε όλα τα δείγματα γραφής τους μπροστά μας,τι ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ τι ΠΟΛΥΔΩΡΕΣ τι ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ οι άνθρωποι σου έλεγαν τι θα κάνουν,εσύ καμωνόσουν πως δεν τους έβλεπες και το έπαιζες πατριώτης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει εμείς τα τρολ που δεν τα πάμε καλά με την ελληνική γλώσσα θα σας κάνουμε να γελάτε ... μην ξεχνάτε όμως πως γελάει καλύτερα ... όποιος γελάει τελευταίος.

Ανώνυμος είπε...

Ομάδα αλήθεια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τρολ ... τι άλλο θα προφασιστούν ακόμα οι αντιρατσιστές πατριώτες ελληνόφωνοι του ΣΥΡΙΖΑ που ενισχύουν με την αντιρατσιστική ιδεολογία τους το δεκανίκι της ΔΕΞΙΑΣ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακαλώ μην σβήνεις το σχόλιο σου για να αποκτήσουν νόημα οι δύο παραπάνω απαντήσεις μου προς εσένα,επαγγελματία διαχειριστή του μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

+5% στην ΧΑ -5% στην ΝΔ και εχει πετυχει διανα η δημοσκοπηση

Ανώνυμος είπε...


Καλά εξω στό δρόμο πώς γίνεται νά σκυλοβρίζουν
ολοι Ν.Δ , ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ , ΚΚΕ [Ακούω ελάχιστα βρισίδια]
Χ.ΑΥΓΗ [Κάνουν τόν Κινέζο...Βρίζοντας δήθεν] ΑΝΕΛ [Τούς
έχουν μάλλον χεσμένους] νά μιλάνε γιά δραχμή πάρα πολλοί
[Καί καλά κάνουν] καί από τήν άλλη στίς δημοσκοπήσεις
νά βλέπουμε Ν.Δ καί ΣΥΡΙΖΑ νά στέκονται ορθιοι σάν
παπάρια,τό ΠΑΣΟΚ νά μή λέει νά ψοφήσει καί μόνο η ΔΗΜΑΡ
νά φαίνεται λογικά νά τά κακαρώνει,καί τό ΚΚΕ νά φαίνεται
λογικά κάπως νά παίρνει από ΔΗΜΑΡ καί απ'τήν συχασιά πρός
ΣΥΡΙΖΑ καί μόνο η Χ.ΑΥΓΗ αφθαρτη νά εκτοξεύεται,ολα αυτά
είναι λίγο οξύμωρα.Τί λίγο δηλαδή,είναι φανερό πώς μας
περνάνε γιά χάπατα.
Δηλαδή τόσο μαλακισμένη συσπείρωση ΟΠΑΔΙΣΤΩΝ μας δέρνει;
Μάλλον εμφανίζουν τόν κόσμο μαλάκα διαρκώς,ωστε νά τό
πιστέψει ολοκληρωτικά καί ν'αρχίσει νά πέφτει μόνος του
στό Ζάλογγό του.
Θά πέσει ομως η θά τούς τήν κάνει γυριστή ξαφνικά ψηφίζοντας
κάτι παράλογο καί αναπάντεχο;
Σκέψου νά τά χώσει ολα στό μάυρο απ'τή μια καί στό δρεπάνι
απ'τήν άλλη!
Θά γίνει της πλατείας Ταχίρ τό κάγγελο.