Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ...


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τηλεοπτικά δικαιώματα ζητούν πέντε ιδιωτικά κανάλια από τους ξενοδόχους

http://kolotoubes.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5674.html

Και τα ιδιωτικά ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και των τουρκοσήριαλ εκτός ότι λειτουργούν παράνομα, ήδη τα πληρώνουμε με έμμεσο τρόπο μέσω των κρατικών διαφημίσεων από τα χρήματα των φορολογουμένων και των γραμμών τηλεοπτικής απάτης (090).

Ανώνυμος είπε...

Tο βίντεο με τα γλέντια της ΔΗΜΑΡ με προσθήκη ήχου.

http://www.youtube.com/watch?v=DyV4u6crIgc

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικό έγκλημα είναι η συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ του ΚΚΕ στην κυβερνητική πολιτική,δεν εξεγείρουν τον κόσμο,δεν αποχωρούν από την βουλή, δεν τους φτύνουν στην μούρη. Περιμένουν τους ηλίθιους ψηφοφόρους τους, στις εκλογές ανακύκλωση των ακαθαρσιών των σκατών της πολιτικής καφρίλας,σε νέες δοσολογίες για να εφαρμόσουν τις ίδιες πολιτικές.Είναι όλοι τους από την συγκυβέρνηση μέχρι την αντιπολίτευση το ίδιο φύραμα σκατών, κοροιδεύουν τον κόσμο ... και ο μαλάκας κόσμος πάει για μπάνια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν αντιμνημονιακά κόμματα,είναι όλοι τους τόσο αντιμνημονιακοί όσο και ο Σαμαράς,όσο και οι καραγκιόζηδες ρουφιάνοι των ΑΝΕΛ που προσχώρησαν στην Νέα Ελλάδα του Σαμαρά,στην κυριολεξία σιχαμερά όντα,όπως και ένα τμήμα πανηλιθίων του ελληνικού λαού που περιμένει να τους αναδιαρθρώσουν και να τους ανασυντάξουν οι ξένοι .... μας αξίζει ότι μας συμβαίνει.