Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΑΓΑ...


Κοντεύουν να φάνε τα λυσσακά τους νταβατζοφυλλάδες, τα βοθροκάναλα και τα ζητουλοπαπαρομλογκάκια και κλαίνε και οδύρονται που θα αυτοδιαλυθούν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ…
«Διαγράφει τις συνιστώσες για να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ ο Alexis…» ο ένας, «Διαλύεται η Δημοκρατία στο ΣΥΡΙΖΑ» ο άλλος, «Χάνει τη φυσιογνωμία του ο ΣΥΡΙΖΑ» ο παράλλος, «Τα πάντα για την εξουσία» ο επόμενος, «Τσάρος της Αριστεράς επιδιώκει να γίνει ο Τσίπρας» ο μεθεπόμενος..
Να σας κι εγώ κάτι ρε παιδιά, που μάθατε να έχετε την αριστερά στην άκρη και να της ρίχνετε καρπαζιές; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣΟΣΙΑΛΡΟΥΦΙΑΝΟΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΑΚΙΑ…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, άδικα βρίζεις, οι περισσότεροι δικοί σας του «δημοκρατικού» χώρου είναι (βλέπε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Κ.Κ.Ε, ΑΝΕΛ, Οικολόγοι Πράσινοι και κ.λ.π).
Και επιπλέον δεν το έκλεισες ακόμη το τελεβίζιον;

https://mysatelite.wordpress.com/2012/09/13/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9/

Ανώνυμος είπε...

Λάθος οι ΑΝΕΛ είναι μια μεταμφιεσμένη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε δήθεν αντιμνημονιακό και ντεμέκ πατριωτικό κόμμα. Βέβαια αυτοί οι διαχωρισμοί και αυτές οι δήθεν διαφοροποιήσεις είναι όπως οι δήθεν διαφορές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από το ΠΑΣΟΚ, η της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από το ΛΑΟΣ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ετοιμαστείτε για συγκυβερνήσεις που θα καταδείξουν πως διαφορές δεν υπάρχουν,είπαμε όλοι αυτοί κάνουν πέτρα την καρδιά τους και ενώνονται για το καλό της πατρίδας,νάναι καλά ο πατριώτης αντιρατσιστής ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ που μας άνοιξε τα μάτια, μαζί με τον άλλο πατριώτη ΠΟΛΥΔΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια ΧΑΡΡΥ μου όλοι αυτοί οι δήθεν ψευτοαριστεροί νταβατζήδες είχαν βάλει την αριστερά κάτω και της έριχναν σφαλιάρες, η δεξιά κυριαρχούσε σε όλα τα επίπεδα,τώρα ευτυχώς που έρχεται η πραγματική αριστερά να καθαρίσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια η αριστερή ιδεολογία ήταν στο περιθώριο είναι καιρός ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκαταστήσουν αυτήν την παρεξηγημένη ιδεολογία.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όμως από επιπολαιότητα έδιωξε την καλύτερη συνιστώσα την ΔΗΜΑΡ,ελπίζουμε όμως στο μέλλον να επανακτήσει κάποιους γνήσιους αριστερούς αυτής της παρεξηγημένης πατριωτικής συνιστώσας,ονόματα δεν λέμε,αλλά ένα βαθιά πατριωτικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ,δεν μπορεί να στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες κάποιων παρεξηγημένων πατριωτών συντρόφων μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΡΕΧΕΤΕ